Måndag igen

Japp, då var det måndag igen, Marcus åkte tillbaka till Kungälv tidigt i morse, kmr sakna han jätte mycket. Känns som om vi knappt setts ngt alls i helgen. Menmen, igår var jag och Liz ut till Jessica och red hennes hästar. Gick super bra. Blev skritt och trav, blåste mkt och då betyder det att det är många spöken framme ;) men vi hitta en trevlig väg in i skogen med en liten vändplan längst in, kmr nog bli min galoppväg ;)

Ska även dit idag och då ska jag rida på en häst som heter Mimmi :) får se hur det går. Men ska bli kul :D hoppas bara att det inte blåser lika mkt idag :)

Nu ska jag gå upp ur sängen och göra i ordning lite frukost :) sen vid ett ska jag och Liz åka till gymmet, idag ska jag träna armar/mage/rygg. :)


Seg kropp

God morgon. Idag är jag helt seg i kroppen så inget gym idag.
Ska snart kliva upp ur sängen och gå ner och fixa frukost. Efter det ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Och i eftermiddag kommer älskling hem <3 har saknat han otroligt mkt. :( känns som han varit bort mer än fem dagar iaf! Usch!

Igår blev det gymmet med Liz, kroppen var seg och jag blev klumpig. Orkade knappt lyfta benen när jag sprang på löpbandet.
Efter gymmet gick vi och fika i stan, där träffa vi även Mari så vi pratde med henne en stund och sen drog vi vidare och solade solarium.

Vid 18 tiden va det dags för provridning för mig och Liz. Jag tog hästen på 155cm och Liz fick ta 170 hästen;) vi skrittade mest och travade lite men vi stod över galoppen, den tar vi nästa gång ;) hästarna skötte sig och vi med.
Liz och jag ska bestämma ngn mer dag som vi kan åka ut och rida :) skojsigt !

Puss :-*


God morgon

Vakna vid nio, låg i sängen en timme och bara drog mig. Sen ner och göra i ordning frukost. Blev bara en skål fil men blev proppmätt ändå.
Sen blir det att lämna Marcus bil på verkstad och sen vidare till gymmet :) idag blir det ben/rumpa/rygg som ska tränas mest och även magen :)
Pappa fyller år idag också så han ska vi fira med tårta ;) så har fullt upp idag :)


Bra dag

Liz blev med och gymma idag, blev armar och mage som fick jobba :)
Efter gymmet gick vi till freesun så jag fick sola lite och sen avslutade vi med en fika på stan :) jag tog en äppelpaj och så delade vi på en cola :)

När jag kom hem så drog jag direkt till mamma för att baka tårta. Pappa fyller år imorgon :)
Efter tårtan gick jag hem till pappa och började med maten. Kl åtta fick Pappa ta över för då va det tvdax för mig ;) och nu ligger jag i sängen :) så nattinatt på er :)


Godmorgon

Ligger och drar mig i sängen lite. Pappa är ute och klipper gräset så jag är instängd på rummet tills han är klar. Vill ju inte bli allergisk.
Ska även göra en ordentlig frukost åt mig. Oboy, rostade mackor och fil med bananer och flingor. Då är jag mätt en hel dag! Runt tre så blir det nog gymmet med Liz. Ska vara lika duktig idag och cykla dit, idag blir det bara mage hade jag tänkt men kanske köra lite armar också :) efter gymmet drar jag och solar medans jag ändå är i närheten :) ska ju tydligen regna hela veckan och då hinner jag bli blek som ett lik igen och det vill jag ju inte ;)

Haha! Nu har pappa klippt klart så nu blir det frukost.
Puss :-*


ByggMax

Var nyss på ByggMax och köpte virke till terrassen vi ska bygga vid garaget. Så blev lite träning för armarna det med hehe gött!!
Får se vad dagen har att bjuda på nu.
Just nu ska jag iaf titta på tv! ;)


Träning

Cyklade till gymmet runt halv tre, det var tänkt att jag typ bara skulle köra mage mest men det blev mage/rygg/ben/armar. Extra mkt mage och ben. Och det va ju inte helt genomtänkt för jag orkade knappt ta mig hem cyklandes haha! Minna ben var verkligen gummi!
Väl hemma blev det makaroner och bacon :) nu efteråt är jag grymt nöjd över mig själv. Sammanlagt cyklade jag 9,4 tror jag + gymmet på det :)


God morgon

Har precis gått upp. Vaknade av att hemtelefonen ringer typ 100 gånger, så ca de bara mamma som tala om att hon glömde telefonen hemma.

Jaja, ska göra i ordning en ordentlig frukost och sen titta lite på tv. Ska även till gymmet och träna. Ska bli så gött! Kanske ska cykla dit? Inte så långt. :D får se vad det är för väder då. :)
Ska iaf köra ett ordentligt ben och mag pass. Göttgött!

Hoppas ni får en bra dag med bättre väder än vad det är här.

Puss :-*


Kvällen

Sitter i bilen och väntar på Marcus som är inne hos Henke och hämtar en x-box. Sen ska vi vidare till Marcus kusin, Marcus ska köpa deras gamla bil så han kan ta sig till Kungälv i natt haha.
Så typiskt Marcus att köpa bilar hela tiden! Jaja, nu ska jag ringa han och gnälla lite. Han är seg som vanligt ;)


Söndag

Tjena.

Jobbade på förmiddagen sen hem och byta om, följde med mamma till bergvik. Hon skulle köpa present till Lukas. Efter det tog vi en fika. Just nu sitter jag i bilen och väntar på mamma som är inne på Coop och handlar lite. Sen blir det hem och baka lite också :)

Igår var Marcus & jag hemma hos Amanda, glodde på Eurovision och åt chips och cola ;) senare på kvällen kom även Daniel dit.
Var en trevlig kväll. Amanda har en super söt katt som bara vill busa ;D

Nej, nu ska jag tråka lite.
Puss :-*


Tråk!

Har ganska mkt tråkigt faktiskt. Har iaf ätit & duschat, vi har flyttat husvagnen också och nu ligger jag i sängen. Marcus jobbar fortfarande och det tkr jag är grymt tråkigt! :(

Helgen kmr bli tråkig för Marcus har fullt upp hela helgen så honom kmr man inte se ngt :-/ så jag får väl hitta på något annat dåee.

Nej. Nu kanske man ska sova lite, imorgon åker vi hem til kd :)


Imorgon är det fredag!

& då åker vi äntligen hem. Allt hade varit bra här om det hade funnits en dusch i husvagnen. För nu måste jag vänta på att alla ska dra från Marcus jobb för att kunna duscha där. Och det är så jobbigt. Och tvätta händer/ansikte kan man ju inte heller göra för vi har ju Inge vatten i husvagnen. Herregud, så skönt att få komma hem imorgon. Det första jag ska göra är att dra och gymma! Och efter det ta en låååååång dusch! Underbart!!!!

Nej nu ska jag vänta på att Marcus jobbat klart sen ska vi nog laga i ordning lite mat på jobbet hans :)

Förlåt att det typ aldrig kmr upp några bilder men mitt internet tar slut så fort och då går det inte ladda upp bilder. :/

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.
Puss! :-*


Kl är 06.12

Och jag är vaken.. Pigg också för den delen.

Marcus ska snart upp och då ska vi flytta husvagnen till hans jobb. Och då lägger jag mig en stund hade jag tänkt. :) lite senare kanske jag går in i Kungälv centrum och kollar lite. Får se om jag latar till mig och skiter i det ;)

Nej nu ska jag få upp Marcus så han inte blir sen ;)


Tråkigt!

Usch. Börjar tröttna på husvagn nu eftersom vi inte har el/toa/vatten. Att jag måste gå till Marcus jobb och göra allt och då efter arbetstid. Så vill bara hem. :(
Men annars är det väl helt ok. Marcus och jag ska iväg sen, till något köpcentrum men får se vilket. Har även fått lön idag. :)

Imorgon ska vi eventuellt kolla lägenhet i skåre. Men känns lite onödigt då Marcus hellre vill ha en i Gbg. Så vi ska eventuellt ringa och säga att vi inte är intresserade av att komna och kolla längre. Lite trist faktisk. :/

Nej nu ska jag dampa lite över min feta hud och att jag inte kan tvätta ansiktet!!!!


Husvagnen

Ligger i husvagnen och halvsover. Va tvungen att flytta den förut så nu står den utanför Marcus jobb. :)
Vid lunch ska vi äta på svalan. Jätte god mat där :) har ju fått lön nu så hade tänkt bjuda Marcus :) men ska sova nu.

Puss :-*


Lilla Edet

Åker tunt i lilla Edet och kollar. Marcus är sugen på att flytta dit så vi får väl se ;)


Jobbjobb!

Nu är det dags att dra iväg och jobba 11-14. :) får se vad dagen har att bjuda på efter det :)

Puss :-*


05:10

Kan inte sova. Mina tankar bara snurrar runt i huvudet. Dom kommer göra mig galen en vacker dag.. Dock är jag redan galen pga dom.

Kan ju berätta lite om dagen som varit.
Vi gick upp ganska sent, tror klockan var halv två faktiskt. Sov hos Marcus.
Men vi gick upp oc h drog till Ica och köpte bröd och sen åkte vi hem och åt frukost ute i solen. Efter frullen fick jag ett ryck och hoppade lite på studsmattan. Har fått lite ångest angående min vikt då jag har blivit tjock tkr jag. Så tänkte jag skulle träna bort frullen ;)
Efter det så tjockade jag mig och la mig i sängen. Marcus hakde på och vi halvsov till kl fyra. Då började vi städa på Marcus rum. Damma och dammsug :). Vid sex så åkte vi hem till mig, Marcus åkte vidare ngnstans och jag hoppa in i duschen. Vid halv åtta åkte vi tillbaka till Forshaga för det skulle komma folk dit på kvällen. Det va go mat och en god tårta till efterrätt :)
Sen la vi oss och tittade på en film och somna. Vid tre vaknade jg och kunde inte somna om


Sol idag med

Gött med sol idag också!!:)
Idag blir det gymmet med Liz. Var ett tag sen jag var där nu. Ska nog köra ben och rumpa idag. :)
Efter gymmet ska jag steka lite i solen hade jag tänkt och ikväll kommer Marcus hem från Göteborg :)

Nej. Kanske dags att gå upp nu och göra sig i ordning. :)


Ute i solen

Åh så skönt det är med sol! Sitter ute och samlar på mig lite av solens vitaminer ;) vid ett ska jag till tandläkaren och laga ett litet hål. Hoppas hoppas hoppas att det inte kommer göra ont!

Katterna sitter på terrassen med mig och håller mig sällskap. Den svarta katten ligger i skuggan O typ svettas medans den röd ligger i solen med mig och mår gott. Stackars Nisse som är svart. Kan inte vara så skönt på sommaren. :(


RSS 2.0