Terränghoppning

Tjenare!:) idag ska jag på terräng träning, min första ;) det ska bli superkul!:D ska bara få tag i en transport först ;)


Finaste <3

Idag har jag hämtat ett träns på hööks som dom fick beställa hem i extra full ;)


Jobbjobb

Tjenare. Sitter i bilen i duvans parketingshus och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan börja jobba :) har nyss städat klart på MQ. :)

Efter jobbet ska jag direkt till stallet. Det ska komma en tjej som är intresserad att vara medryttare på Piraten. :) jag har ju även en häst till denna helgen att ta hand om (mockning och foder). :)


Tjeena!

Jag har värsta beslutångesten över dom där transportskydden som jag prata om i förra inlägget.. Fråga är ju om det är värt att lägga så mycket pengar på ett par transportskydd när jag ens inte vet om jag ska åka transport så mycket.. Hmm..
Aja..
 
Kom nyss hem från marcus. blev att hoppa in i duschen direkt, och nu sitter jag här.. :) funderar på vad jag ska hitta på nu och jag tror jag ska baka om jag orkar slita mig från datorn ;) Ni får reda på senare om det blev något bak och isf VAD det blev ;) :)
 
Igår fick Piraten stå, och idag så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på när jag ska rida, kanske träna på galoppmbyten och göra lite skänkelvikningar och sånt! :) jag får se! :)

Transportskydd

Sitter och kollar på transportskydd och hitta ett par jag blev dö kär i!
 
Pris: 899kr
Här finns dom.
 
Men nu behöver jag eran hjälp, vad tycker ni om dom? :D

Tjeena!

Sov hos mamma i natt och min mobil är död så måste hem till pappa och hämta laddaren.. PANIK LIKSOM!!! ;)
 
Idag har jag inte tänkt göra något särskilt, bara vara i stllet hela dagen typ ;) Markarbete med Pirat, och så ska jag ta hand om Ken några dagar också :)
 
Jag är också grymt sugen på att baka men vet inte riktigt när det ska hinnas med... ;D Gör det till helgen ist :)

Wiiie! :D

 
 Sådär, nu har jag anmält mig på Banhoppningsträning den 2 Sep! Ska hoppa 80cm, jag hoppas det går bra! :D
 
Idag hoppade jag en bana på ca 90-100cm och det gick bra. Han rev några men vi kom fel på dom så det är ju inte höjden som är problemet. :)
 
Det var ju några dagar sen jag skrev, så kan ju berätta att min andra häst har åkt till köparen på foder, där ska hon stå fram till besiktningen och om hon går igenom så kommer hon ju vara kvar där :)
 
Jaja, nu ska jag lägga mig i badet med ansiktsmask :) Harregött!

God morgon

God morgon. Vaknade precis så nu ligger jag och segar i sängen :) ska snart upp och äta lite frukost och sen dra till stallet för hovslagaren kommer. :)
Efter det funderar jag på att dra till stranden och sola. Verkar ju som att det ska bli jätte fint väder idag igen!:) vad ska ni hitta på idag?:)


Kvällsol

Sitter ute på terrassen med pappa & hans kompis Rune. :) Fett göötttt med både värme och sol :D Ska snart äta lite grillat också :) En perfekt kväll!
 
Idag har jag varit hos älsk nästan hela dagen, han greja bil och jag soladelite, men var så himla varmt till slut så sprang ut och in hela tiden till slut haha. runt fyra-halv fem så drog jag till stallet,pysslade om Piraten lite och så tömkörde jag Sotis. :) Hon tyckte nog att det var gött att få röra sig lite :)
 
Imorgon kommer hovslagaren så Pirat får nya skor!:) Så då ska jag sätta igång han ordentligt och börja träna för tränare! :) Ngn som har förslag på en bra hopptränare? :)

Kräftskiva (y)

Tjenare,
Idag har jag skämt bort min kropp lite, eller så kanske det är sånt man vardagligen ska göra men som jag aldrig har tid med, tappade i ett bad och bara låg och halvsov, ansiktsmask på det, hade på något på naglarna som ska göra dom starkare och tåligare, och jag hoppas det funkar! :) Ja, annars idag har jag inte alls gjort mkt. Hade morgonen i stallet, och var hemma vid halv elva. :) Lade mig en stund, men "en stund" blev en lång stund för vakna tre, och då var det ju bara att åka tillbaka till stallet och ta in Sotis, mocka hennes box och pyssla om henne lite :)
 
Just nu sitter jag och väntar på Älskling, han ska hämta upp mig så skah vi åka och handla lite och sen ska vi vidare till Ann-Sofie på kräftskiva, jag har ingen aning om vilka som kommer dock :)
Aja, har liite och kvar att göra så vi hörs imorgon!
 
Bjuder på en tråkig bild på mig sj också!! ;D

Pajbak!

Blir att åka till affären och köpa hallon så jag kan baka hallonpaj. :)
Idag ska jag ha på mig min nya tröja jag köpte i Töksfors! :)

God morgon! :)

Yay jag somnade om i morse och sov till kl tolv, det var gött..! Har inte så mycket planerat idag, så blir att göra i ordning sig och sen får jag se vad jag hittar på :) Runt tre halv fyra ska jag åka till stallet iaf, tänkte rida lite dressyr på Pirat, får se hur det går! :) Efter det ska jag va med äslk iaf. Och jag är sugen på att hyra film, och då blir det nog Liza Marklunds nya filmer :) Suuuper bra är dom!
Aja nu ska jag göra i ordning mig! Tjaaarå! :)

Halv sex >.<

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova, jag saknar min gos så funderar på att ringa till han ^^,


Uteritt

Tjenare, :)
 
Kom nyss hem från stallet. Idag så red jag & Marie ut, var ute ca 1½ timme. Vi red en dra bit, och vi red över skivedsvägen och det var det många grusvägar, men det kostar att rida där så vi funderar starkt på att betala för att få vara där :) kostar 500kr per år :) Blev mest skritt då det var stora sjöar över vägen hela tiden så var aldrig någon ide att trav men lite blev det iaf :)
 
På torsdag ska Sotis besiktigas också. Jag hoppas verkligen att det går bra! :)

Töckfors

Tjenare! Sitter i bilen på väg till töckfors, det nya köpcentret :) blir mest kolla runt då jag måste spara pengarna :) men får köpa ngt litet iaf ^^, ska köpa hårspray, bunullsrondell eller vad det nu heter :) Efter töckfors ska jag till stallet och rida hade jag tänkt :) kanske hoppa lite :D


Helg!

Tjena!:) nu är det äntligen helg och jag är ledig heeela helgen! Gött! Igår hoppade jag med Pirat. Och jag som brukar vara så jäkla nervös hoppade på hela tiden. Visst va inte så högt. Ca 70 kanske. :) men jag brukar ändå inte känna mig så trygg som jag gjorde. :)


RSS 2.0