trött!

Vart och tränat idag. Hade bokat ett möte för instruktör så vi gick igenom olika övningar, så dom ska jag testa ett tag! :) Jag träna ganska mycket ben så jag hoppas jag känner av det lite imorgon. ;)
 
efter att jag kom hem från gymmet åt jag lite mat och sen satte jag mig och läste lite. :)  Femtio nyanser av honom heter boken och verkar grymt bra! :)
 
Ska snart åka till stallet, idag blir det att rida, kanske hoppa lite :D Jag får se.. :) Finns inte så mycket mer att skriva om så ha det gött alla!
 

Löshåret borta!

Då är löshåret ur, saknar det inte än iaf!!! Men glömt hur kort hår jag har egentligen :O men ska sätta i det igen snart. :) eventuellt vid nästa lön :)

Annars idag har jag ju jobbat 06.00-09.00, gick hem, somnade O vaknade kvart i ett och halv två skulle jag vara på Aqua så det var lite bråttom. När jag kom hem där ifrån åkte jag till mamma och åt och sen la jag mig på sängen och sov en stund. Usch är så jäkla trött!

Har kvällen i stallet idag så ska dit runt 18.30 :) Sofia ska rida pirat idag tror jag så jag ska dit och fixa allt annat :)


Du & jag för evigt

Tjena!
Kom nyss hem. Jobbat till 9 sen fockade jag med hon som jag städar med. Efter det gick jag till Aqua och bokade tid för att ta ur mitt löshår. Så imorgon halv två(skriver det mest för att påminna mig sj. Haha). Ska snart värma lite mat, byta om till träningsklädet och packa ner stall kläderna sen ska jag åka och träna! :)


Matlagning

Gjorde nyss i ordning ugnsstekt falukorv och slängde in i ugnen, är så jäkla hungrig, vill ha mat NU!
 
Pirat vaccinerades i dag också så nu är det klart. och så ska vi boka besiktning av han som var ute i stallet idag, han verkar bra! (: Så Pirat fick stå idag så ska vi skritta ut idag, om det blir skritt får vi se, han har ju stått ett tag haha!
Nej nu ska jag kolla hur det går med maten, skriver imorgon! :)

Måndag, trött!

Måndag, hatade måndag..
Jobb idag 06-12.30 Var på mitt i city som vanligt och städade, såg förjävligt ut idag! Tog en timme extra att städa. Sen åkte jag till nästa ställe och skulle städa med en till, fick vänta 1 1/2 timme på henne, vi var klara där 13.30 och då drog jag hem och åt och sen drog jag till Livskraft och tränade. :) Hade en tränare med mig idag som gick igenom hur jag skulle utföra träningen på rätt sätt så jag inte får ont. Kändes grymt bra! :) Så imorgon ska jag dit och träna igen :) Nu jäklar är jag igång! ;)
 
Ska snart dra till stallet och idag ska jag tömköra pirat så han får springa av sig lite ! :) Och så ska han få nytt spån i boxen också, han älskar verkligen att rulla sig så fort det är nytt spån ;)

Du är mitt allt

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova. :) så himla trött.
Imorgon ska jag jobba, mic och flyttats. Hoppas jag hinner klart innan mötet kl 14 på livskraft!

Idag va det jobb som vanligt. Fy fan vad det såg ut! Grus och lera överallt och ingen av oss är särskilt bra på skurmaskin så vi gick med en varsin mopp xD

Senare på dagen så bytte vi rum hemma hos pappa. Så nu har jag mitt rum på övervåningen :) kort på hur det set ut kommer ;)


Fyy!

Ställde mig nyss på vågen... Den 16 jan så vägde jag 53,5kg. Och nu den 26 jan så väger jag 53,2kg! Vafan, jag hatar detta. Så jäkla svårt att gå upp i vikt!!!!  Men det är väl bara att fortsätta! Äta många gånger om dagen och så mkt jag kan varje måltid så kommer det nog funka tillslut!
 
Idag har jag jobbat. kom hem för en halvtimme sen ungefär. Ska snart till stallet och luncha hästarna och grejsa lite med Pirat. Kanske ska tömmköra han idag! :)
 
Efter stallet ska jag hem och byta rum, ska ha ett av rummen på övervåningen, då pappa ska operera knät och han inte kan gå i trappor dom närmsta dagar/veckor. Så får vara lite snäll och låna ut mitt rum där nere. ;D
 

Äntligen helg!

Gud så gött! Nu tar jag helgen! Visst, jobb hela helgen men det är ändå helg! ;) Får sova till 8 imorgon och 10 på söndag, värsta lyxen jö :D
 
Ska snart träna lite, ska tvinga mig till 100 situps och göra armhävningar, det är ju ändå en vilodag idag  ;)
Vid sex drar jag till stallet också. :)
 
På jobbet idag var det stressat. I början va det fett segt, och tänkte att detta skulle bli en lugn dag men bara för det så kom nog hela Universitetet och åt. Han inte diska alla brickor innan brickstället var fullt + att jag skulle fylla på kaffe och fikabröd. men det var kul! Saknat stället!!!! men fan vad mina händer gör ont. Bränskador på hela mina händer ;D
Slutade halv fem ist för fyra ;D

Jobbjobb

Japp, jobbat 06-09 och nu hemma på frulle, ska snart iväg till Classons och jobba där mellan 11.00-16.00.. Efter det så blir det stallet, ska försöka rida idag då han stått sen i söndags. Efter det ska jag hem och träna lite och köpa frukt så att jag kan göra fruktsallad med Älsk :) Vi ska väl även hyra ngn film också :)

Livskraft

 
Tjena! Jobb idag mellan 06-100. åt lunch på stan och sen drog jag hem och bytte om till träningskläder och drog iväg till gymmet. kollade mer än träna men imorgon ska jag dit igen mellan jobben.. Och då ska jag träna rumpa och mage!
Idag var det mest ben jag träna och lite armar, men jag träna inte så hårt så kommer inte känna av ngt imorgon, och OM jag känner av ngt imorgon så är det illa!!!! HAHA
 
 

Snart halv fem

God morgon. Idag gick jag upp kl tre. Marcus kom hem igår kväll så jag sov hos han, och eftersom han ska iväg t Kungälv och jobba så fick vi gå upp tre. Han åkte t Kungälv och jag åkte hem och tog ett varmt bad. Nu sitter jag i sängen med min älskade katt som blev jätte glad när jag kom till sängen. Han sakna mig nog ;D

Ska snart äta frukost och byta om och sen är det väl bara att åka till jobbet :)

Hoppas ni får en bra dag. Min dag kommer vara seg, så trött som jag är!


Jobbvecka

Japp då var det dags med en veckas jobb! 06-09 är jag och städar mitt i city sen mellan 09-12 är jag med Elin där hon jobbar, för att lära mig ställena :) så blir lite lön. :D

Kom nyss hem, slängde i mig lite mat och gick och lade mig. Ska nog sova en stund. :)

Sen ikväll ska jag till stallet och rida :)

Igår var det hoppträning också och det gick jätte bra. :) det var självaste lastningen som var jobbig -.- men Aja. Nästa söndag är det ny träning iaf :)


Jan. 21, 2013


God morgon

Sov hos älsk i natt, la oss runt 23 och vakna vid 11 ;) legat i sängen fram tills nu. Får se vad vi hittar på sen :)

Vid tre åker jag nog till stallet och longerar pirat och pussar på han lite. :)


Kämpigt

Nu har jag inset hur kämpigt det kommer va med att gå upp i vikt, att tvinga i sig mer än vad man orkar. Så fort man känner sig mätt får man tänka en tugga till, en till.. och sen mår man illa, så jag hoppas det verkligen hjälper att äta oftare. Det skulle underlätta så mycket. Har gjort upp ett schema när jag ska äta så att jag verkligen kommer in i det. frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat. hoppas träningen är den lättare delen iaf. :)
 
På måndag ska jag och Liz gå till Karolinen och kolla in deras träningslokal. Det var helt okej priser där också.. :)
 
idag hade jag tänkt ta bilen in till stan och kolla lite i affärer och sen ska jag gå från stan till hööks så jag får lite motion :) Ska kolla på flecetäcke till pirat :) och sen tillbaka till stan och möta Sofia :)

En natts sömn!!!

Äntligen fick jag sova ut i natt. Vaknade någon gång av att jag hosta, och fan vad ont det gjorde i magen! Så nu ska jag undvika hostan!

Ska upp och göra frukost snart. Efter det ska jag nog in till stan. :) kolla på skor som jag kan ha när jag tränar och sånt :)
Efter det ska Sofia och jag till bergvik och sen vidare till stallet. :) idag måste jag rida för på söndag är det hoppträning. :)


Skriver framför brasan

Sitter framför brasan och mår gött. Det är nog det bästa som finns att sitta framför brasan, och en kola till det ;)
 
Funderar på att tappa i ett bad men vette fan om jag orkar det med feber och allt. Har hört av folk att det är farligt att bada med feber. Någon som vet om det stämmer? =)
 
Var och hyrde tre filmer förut, har sett en än så länge. Den hette Take shelter. Den var SÅ dålig! Ingen jag rekomenderar alls faktiskt, dom prata knappt något och den var så seg bara!

Men ska snart se Den som dräper - I skuggan av ett mord. Hoppas på att den är bättre. Och så hyrde jag en till The lucky one. Så får hoppas att dom är bra :D
 
Nej nu ska jag faktiskt tappa i ett bad så får vi se om jag får högre feber eller inte. Tjaarå ;)

God mrg

Ja, god morgon. Blev ingen sömn i natt då förkylningen var fett jobbig. Så jag somna vid 06 ungefär och vaknat några gånger men nu tror jag att jag får gå upp. Detta med att försöka gå upp i vilt kan jag nog glömma medans jag är sjuk. För har absolut ingen matlust. Så får börja om när jag är frisk. :)


Nu jäklar

Nu jäklar ska jag gå upp i vikt! Vi börjar med att äta frukost ;)

Idag när jag vägde mig så vägde jag 53,4.


Jobbig morgon med förkylningen

God morgon. Förkylningen gör det riktigt svårt att sova. Jag har ont runt ögonen, känns ju nästan som träningsvärk!

Funderar på att gå ut och gå. Skulle va skönt med lite frisk luft. Men vet inte om det är sån bra idé när man är sjuk. Kanske ska spara alla krafterna till stallet sen :)

Jag får se om pirat får stå idag. Eller om jag skrittar en tur. Men om jag känner mig rätt så kommer det sluta med att jag rider ett ordentligt pass ist. -.-
Aja får se vad jag hittar på. Nu ska jag blunda lite till. ;)


Wihoo

Idag när jag prata med chefen så sa hon att jag ska få testa att jobba på mitt i city tre timmar på vardagarna, så jag har alltså fått 15 timmars jobb/vecka + Sodexo jobbet på helgen :) Så gött att få in pengar!
 
Marcus och jag har ju pratat länge om att åka utomlands och jag är ju så sugen på att åka till Miami, och nu när jag får helt okej lön så kan jag lägga undan tre tusen ( om inte mer) varje månad så har vi snart råd att åka :) Har kollat vad man kan hitta på i Miami. och finns ju så mycket man kan göra där! :)

Denna j'vla förkylning

 
Tjoo. Vaknade av klockan i morse, den ringde 05.00 och jag gick upp, kände mig jätte sjuk så tänkte att bäst att kolla om jag har feber, ochdet hade jag. Jag hade 39.8... Så det var bara att ringa till jobbet och säga att jag inte kunde jobba idag. och sen gå och lägga sig... Jag vakna från och till fram till klockan tolv, då gick jag upp och åt lite frukost. Sen lade jag mig vid tven och vid tre så gjorde jag i ordning lite mat :) Blev köttfärsås och makaroner. men har ingen matlust så jag åt inte mkt..
 
Ska snart till lantmännen och köpa foder till Pirat och sen ska jag till stallet och pyssla om han, jag longerar han nog i dag.. Orkar ingenting annat..
 
Får se om jag skriver mer ikväll. min mobil dummar sig och vill inte starta. Så måste skriva på datorn och den är såå seg!
 
 

Förkyld

Ligger i sängen med mensvärk och en jävligt jobbig förkylning som kommer väldigt olägligt. Har 39 i feber och dom ringde från jobbet och fråga om jag kan jobba under veckan. Men får nog vara hemma imorgon iaf. :/

Annars idag så har jag jobbat på förmiddagen. Sen vare bara att dra hem och byta om, åka hem till Marcus och köpte pizza och titta på film. :)
Sen vid halv åtta åkte jag till stallet och kvällsfodra.

Pirat fick stå idag eftersom jag är sjuk. Imorgon måste jag hitta på nått med han. Kanske ska skritta ut eller ngt. Inte så krävande förhoppningsvis :)

Nej men nu ska jag sova! God natt :)


Hoppträning

Igår var det hoppträning. Det var teknik som gällde denna träningen. Pirat tyckte nog det var väldigt jobbigt men han skötte sig som vanligt super. :)


Dressyrpass

Idag så blev det ett dressyrpass med Piraten. Fick låna Maries dressyrsadel så det blev verkligen ett seriöst dressyrpass. Vi jobbade mest på att vara avslappnad. Att lyssna på mina hjälper utan att stressa upp sig och i slutet så gick det super. Han gick jätte bra i alla gångarter då. :)

Imorgon blir det lite körigt på eftermiddagen. Vid sex ska vi iväg och prata med hon som har sotis och vid sju ska jag hoppträna. Och Nicole fyller år så ska nog baka tårta till henne ;) så har nog något att göra hela dagen :)


Snart iväg till stallet.

Japp, snart bär det av t stallet. Hade tänkt att dra ut och galoppera idag men fastnade vid tvn och glömde helt bort tiden. Vill ju rida en bit så då hinner det bli mörkt och det gillar jag inte. Så det får bli att göra ngt annat ist :)

Hade tänkt att jag skulle följt med mamma och träna idag också kl fem. Men det hinner jag inte heller så efter stallet blir det att ta det lugnt bara. :)


Klättring

Idag blev det en skrittur med Marie och Chira. Blev att klättra lite så hoppas det gav lite. Så det ska jag göra oftare. :)


Trött tjej

Ligger i sängen trött som tusan men ändå kan jag inte somna om. :( så tänkte att jag skulle skriva lite ^^.

Igår skrev jag ju om försenade nyårslöften och ett av dom var ju att jag skulle gå upp i vikt. Är det någon som har bra förslag på hur man kan göra? För jag kan i stort sett äta allt utan att gå upp i vikt.
Och så tänkte jag att jag kan berätta hur det gått med det också. Om jag går upp eller ner i vikt. ;)


Försenade nyårslöften

Satt och funderade på varför jag inte har några nyårslöften så nu har jag kommit på två st.

1. Gå upp i vikt. Just nu väger jag 53kg, och vill minst väga 58kg

2. Sluta äta massa onyttiga saker som chips, cola, godis. Har ju ätit mkt sånt för tänkt att jag går upp i vikt av det. Men jag har bara gått ner i vikt så nu får jag unna mig sånt lite mindre. ;)


Seg

Sitter och tittar på tv och har jätte tråkigt. Vi fick tag i våran hovslagare förut som kommer och slår på tappskon på pirat vid fyra. :)så kanske kan rida lite efter det. :)

Annars idag ska jag bara njuta av att vara ledig. :) kanske åka ut till bergvik. :)


God natt

Ligger i sängen nu och ska sova snart. Mår inte så bra så ska vila nästan hela dagen imorgon så ni får gärna smsa med mig då. ;D


Söndag mrg.

God morgon.

Vaknade runt halv nio och ligger och kollar på Marcus när han sover ^^

Vid halv tio blir det att gå upp och äta frukost och vid halv elva ska jag iväg och jobba. :)

Annars idag ska jag bara ta det lugnt. Marcus åker till Kungälv och jobbar en vecka. Och pirat har tappat en sko så han får stå idag. Kanske går ner till ridhuset och går lite med han. :)


Banhoppningsträning

Idag var det banhoppningsträning i skattkärr. Sjukt nervös var jag inför det som alltid. Men när man aldrig tävlar så är detta en stor grej.

Det jag var mest nervös över var självaste lastningen egentligen. Sist fick vi hålla på 40 minuter. Men allt handlar om rutin. Vi åker ju inte så mycket eftersom vi har ridhus på gården. Men vi får åka iväg ibland ändå tror jag så släpper det nog! :)
Men idag tog det ca 5 min. Så gick mycket bättre. :) han gick in halvvägs och så backa han, så gjorde han några gånger och sen gick han in och vi kunde åka. :)

Väl på plats,utlastad och allt så var han väldigt taggad på framridningen och tänkte att detta kommer inte gå då banan var liten. Men det gick!;) i 80cm rev vi ett hinder. Han var lugnare än vanligt så jag var nöjd ändå. I 90cm så blev vi felfria. Och då fick jag va med mer över hindren och han hoppa så fint!
Så hela dagen är jag sjukt nöjd över! :)


Jobbjobb :)

Tjena. Idag är det jobb som gäller. H&M kl åtta och sen vidare till helmia. Har en liten rast nu sen ska jag ta lunchrummet på helmia. :)
När jag har slutat ska jag träffa Marcus och han ska med till hööks. ;) ska kolla lite. Va ju ett tag sen man var där nu!
Sen vid fem är det hoppträning fast tror det blir mer dressyr/gympa hoppning. ;)

På lördag ska jag vara med på banhoppningsträning i skattkärr :) så sjukt nervös men fattar inte varför!!:S Aja. Nu ska jag jobba vidare. Skriver om nyår senare :) tjarå :)


RSS 2.0