Göteborg

Hello, vaknade vid 7 av att pappa åkte till jobbet. Men har en del att göra innan jag åker till Göteborg 13.50 så det gjorde inte så mycket :) så nu ska jag gå upp och åka och köpa halmpelets och glansspray och sen vidare till stallet direkt :) göra alla stallsysslor snabbt som tusan och sen hem och göra sig i ordning :)
Kanske skriver mer på tåget. Tjarååå!


Lördags lyx

Marcus är hos kompisar så varför inte tappa i ett bad, ansiktsmask och bara halv sova i badet :D
Och sen avsluta med det jag tycker är allra roligast, baka! :D och om marcus inte har kommit hem när jag är klar med det så lägger jag mig i sängen med en bra bok! en perfekt kväll när man är själv :)


God morgon.

Nyss vaknat och ska upp och göra mig i ordning, ska med mamma ut och åka, hon hade ljusparty hemma hos sig för ngn vecka sen och hon har fått allas grejer nu som dom köpte så då ska vi lämna dom. Efter att vi är klara med det så ska jag nog åka direkt till stallet och fortsätta klippa pirat :) och ikväll kommer bästaste pojkvännen hem också <3 får se vad vi hittar på :)

Hoppas alla får en bra dag.


<3

Hoppträning idag och jag är super nöjd!
I början var han pigg och lite jobbig, lyssnade inte alls och ville bara hoppa alla hinder vi red förbi. Men efter ett tag slappnade han av och han gick riktigt bra! Märkte dock att det var dags att klippa han då det nästan droppa svett från han haha så han fick en dusch efter hoppningen och vara inne och äta medan jag åkte för att hämta upp Nicole och käka mat. Vid sex så åkte vi till stallet och jag började klippa han. Dock var han bara torr på halsen så jag klippte bara där och resten får jag ta imorgon.

När jag kom hem så tappa jag i ett bad, man blir verkligen genom frusen av att vara i stallet en hel dag så sett passade bra med ett bad efter det. Efter badet blev det tv och titta på twilight, och nu ligger jag i sängen med min älskade katt och ska sova. Så god natt :)


Nice helg :)

Tjena! Har inte hat tid & lust att skriva något under helgen. Helgen har varit jätte bra. Fredags så var det folk hemma hos mig. Vi åt tacos och hade det trevligt. :) Lördagen så va jag lite bakfull och hade mensvärk så mådde verkligen skit! Men på eftermiddagen så blev det bättre. Vid 18 så åkte tvillingarna, anton, jag och Marcus till Kristinehamn och där köpte Marcus en kaffemaskin. :P efter det körde vi hem tvillingarna och åkte vidare till Max och åt lite :) på hemvägen åkte vi förbi Casablanca och hyrde två filmer, Johan Falk och en till :) kollade på en av filmerna och efter det gick vi och lade oss :)

Söndag så kollade vi Johan Falk filmen. Grymt bra. Efter det åkte jag till stallet. Marie och jag testade att släppa ihop våra hästar och dom skötte sig så duktigt så dom får gå ihop ;)
Efter stallet gick Marcus och jag till mamma och åt lite och vid nio åkte Marcus hem så nu sitter jag här helt sj :(


RSS 2.0