Jobbdags! :p

Tjeeena!
Blev att gå upp nio idag, för att göra mig i ordning och så tills min faster hämtar mig så vi kan dra till jobbet. :) Börjar halv elva och slutar ca halv fyra :) Får se hur det går idag, har ju varit ledig ca två veckor nu och ska jobba idag,imorgon och på fredag :) Gött att få lite extra pengar :D (y

Senare idag får jag se vad som händer :) Älsk kommer kanske hit ikväll. Har ju inte hästa idag så blir att njuta av vädret och sola kanske :D


/S

tjena

Hejhej!
Idag har jag vart i stallet från halvtolv till ca fyra, kommer inte exakt ihåg när jag drog hem:)
Hovslagaren var där och skodde. Det var ju meningen att jag skulle hinna rida också innan hon skoddes men det han jag ju inte ;( Och efteråt var hon ju öm.. Så hon fick stå idag igen.  Menmen, efter stallet drog mamma och jag till stan, där åt vi pizza o mötte upp älsk. Hahah och mamma blev sur för att det var sån där tjock pizza så hon vägra att äta xD

Mamma köpte ett linne till mig idag som jag älskar :D Rosa ;) Och så köpte jag något grejs mer :D

God morgon.

Tjena,

Sitter i min säng med min älskade katt.. Han Ligger tätt intill mig så att jag knappt kan skriva xD

Idag ska jag till stallet. Blir nog rida lite i paddocken och sen avsluta med att rida ut en liten stund (:
Efter stallet ska nog jag och Marcus på bio. Får se vilken film, han väljer ;)

Bakade wienerbröd igår, och dom blev lyckade faktiskt! :D hihi Kanske kan lägga upp någon bild på dom sen :)

Sol idag, GÖTT!

Hej.

Vakna runt tolv idag kanske :) Satte mig direkt vid datorn för att kolla busstider till stallet, Men mamma var snäll o sa att hon kunde skjutsa ut mig nu :) Så snart ska jag till stallett, men blir ingen ridning idag, det hinner jag inte ;( Men kanske tar några bilder på henne om jag kommer ihåg kameran ;)

Efter stallet hade jag tänkt baka lite :) Sen kommer även Marcus hit. Har ingen aning vad vi ska hitta på. jag önskar att det hade varit en sån där dag som det är 30 grader och steeeksol, så jag skulle kunna bada, för jag är så grymt badsugen, men en jävla badkruka med! haha :D

Göteborg på midsommar :)

Tjeena.

Igår gick jag upp vid halv sju, för att sen vid halv åtta åka och hämta Marcus i grums och sen vidare till Göteborg för att fira midsommar :)
Vi var där typ tolv, checka in på hotellet  och sen kom Mattias och Mona med Lorine, vi åt lite paj och sen gick vi och kollade på massa folk och gjorde en krans till Lorine :D Men den tyckte hon inte om ;d

Efter det tänkte jag och Marcus gå och äta någonstans. Vi kollade runt i en timmme och det sluta med Mc donalds mat... HA   HA! Men vi köpte och tog med till rummet, satte på en film och åt. :) Sen massera marcus mig så jag somna runt nio xD Vakna sen runt tolv och kolla på en ny film, Sen halv tre somna jag igen.

kl (ca) nio ringde pappa och sa att vi skulle ner och äta frukost så då var det bara att gå upp då :) Åt pannkaka och massor med annat :D Så jag va nog mätt i flera timmar efter :)
Mattias, Mona o Lorine mötte vi sen på Liseberg, där gick vi runt, vann godis och gosedjur :D och hade väldigt trevligt :) Vi avslutade dagen med att äta mat, som var väldigt god. Dock vet jag inte vad resturangen heter. hehe,
Sen gick vi och hämta bilen och åkte hem till KD igen :)
Kom nyss hem :) ;)

Macka & cola t frulle (Y)

Tjenare.

Marcus bakfull så blir en udda frukost idag haha :D Cola och macka, smakar liiiite fel :P
Hhahaha :D Ikväll ska jag rida för anncha också ! :D Ska bli kul. Efter det ska jag baka winerbröd (stavning?) hadde jag tänkt :) Och efter det ska jag smått städa :)

Väntar... x)

Sitter och väntar på älsk, han är i Skattkärr o roar sig lite:) Men han tar bussen som går om en halv timme så om ca 45 min får jag sova :P

Var ute och sprang förut. Sprang ner t kroppkärrssjön och tänkte springa runt men så fort man kom nära sjön så fick man massa knott på sig haha xD Så jag sprang en bit och sen vände jag och sprang hem, Får springa runt någon annan dag ist :)

Sodexo

Tjena,

I natt sov jag hos älskling, vi fick gå upp vid halv elva för att jag skulle iväg med Sodexo o grilla och sånt (:
Det har varit en trevlig dag faktiskt. Lite små tråkigt men tiden gick iaf fort (: Och jag ska jobba en dag till tydligen :) Så då får jag några hundra extre :D Och det gillas :D

Senare ska jag iväg till stallet, igår blev det att rida i paddocken så blev inte att rida ut. Så idag kanske det blir det istället :) Efter stallet ska jag nog träffa Marcus också :)<3 Sover nog med han inatt med :D !

Imorgon så ska jag rida för Anncha igen :) Hoppas jag tycker det är lite roligare än vad jag tyckte sist.
Det är det enda jag har planerat inför imorgon, Och på fredag är det midsommar och då ska jag, pappa, birgitta och marcus till Göteborg :) Det ska bli kul. Det var länge sen man var där nu!


uppdatering ;)

Är hemma hos Marcus, Sitter och pratar med Emma och väntar på att pajen ska bli klar :)
Sen blir det väl att mysa med älsk. Fast han håller på o städar så får se när han är klar X)

God morgon :)

Vaknade för en halvtimme ssen. Ligger o funderar på vad jag ska hitte på :)

Marcus kommer om ca en timme. Så umgås med han ska jag göra iaf! :D
Sen ska jag t stallet o rida ut, även ifall det skulle regna för jag örker verkligen inte vara i ridhuset!!!
Sen efter stallet åker jag hem t älsk och sover där tills imorgon :)

funderar,funderar,funderar...

Har verkligen beslutångest...

Har funderat länge på att sälja Sotis.. Dels för att hon behöver en som kan unghästar, och jag är ju helt fel person isf... Och hon är fullblod så då behövs det någon som är van vid sånna. Och det är jag ju inte heller.. Men ändå så vill jag ha henne kvar. För har sett hennes bra sidor och domär så många mer än dom dåliga, och hon är verkligen underbar då.. :)

Men mitt häst intresse har börjat försvinna då pressen är för stor, eftersom hon ska kunna bli något så krävs det så himlans mycket från mig, så jag kan knappt ha en "rolig dag" med henne. Den senaste veckan har hon varit förjävlig, hon har börjat stegra, hon har gjort det många gånger nu när jag varit på marken. Kan inte longera henne för då rusar hon iväg och när man försöker lugna ner henne så blir hon knäpp och småstegrar o har sig. Så nu den senaste tiden har jag nästan gjort vad som helst för o slippa rida.. Igår fick min medryttare rida för jag hade absolut ingen lust för det..

Men imorgon ska jag rida ut hade jag tänkt och sen rida lite i paddoken om jag har lust med det.. Så jag får göra något jag tycker är kul också...


Dagens vill ha

Kollade lite på Hööks hemsida, och hitta ett par ridstövlar jag vill ha :)



Nå vad tycks? :D

Måndag

Hejhej,

Vakna för en liten stund sen. Vet inte vad som blir idag. Kanske åker hem till älskling senare, men om en stund ska jag i alla fall ut och springe (:

Kanske ska passa på att baka när mamma köpt socker, smör o mjöl  t mig :D

Fredag

Tjeeena!

Äntligen helg :D Gött det efter en veckas arbete. Och gött att ha tjänat pengar också :D Hihi tjänade två tusen på en vecka och det tycker jag är helt okej :)

Idag har det varit en lugn dag och städa. :) Vi var klara runt ett och då blev det att fika och sen fixa lite innan vi åkte hem vid halv tre :)

sooool :D

Sitter ute i solen me datorn, men kan knappt ta i den nu för den är så varm och det är ju inte så bra för den.. haha så får nog ställa den i skuggan en stund och sola mig så ag blir brun. :) Sen kanske jag ska plantera ut majsen i lannet. Men vet inte hur stora dom ska vara förens det är dags. Jag vill ju inte ta dö på dom :D hahah!

Jaja. Idag va det en bra dag på jobbet. Fick jobba lite själv idag för att se om jag klarar det och det gick jätte bra. Men visst jag är ju inte så snabb men det är ju för ja inte är van vid detta hahha. Så imorgon  ska jag få jobba lite själv igen och då ska jag jobba lite fortare :)

Menmen, datorn brinner snart så vi hörs! :D



/ Söff

Torsdag

tjena.

Vaknade för en kvart sen, så blir att göra sig i ordning och vänta på att faster hämtar mig kvart över tio :) Jobbar till halv fyra och sen ska jag träffa älskling ett tag :) Saknar han grymt mkt! Gud vad jagska skämma bort han när jag får min lön ;) <3<3<3<3

Älskar dig Marcus <3


Onsdag

Tjenare (:

Kom nyss hem från jobbet. Blir att sitta här ett tag och sen hämtar pappa mig så ska vi iväg o ge blod (:
Efter det blir det till stallet ochh pussa på hästen, men idag får hon vila (: Jag har så ont i kroppen av allt arbete på jobbet haha :D

Ikväll ska jag väl titta på tv eller sitta här och sega (:

Sommarjobb

hejhej, tänkte skriva lite om går dagen och denna dag (:
Igår: Då var det första dagenpå Sommarjobbet. Jag går där en vecka för att se om det är något  för mig, jag jobbar med min fatser så när hon tar semester så är det meningen att jag ska ta hennes dagar (: Hon har semester i fyra veckor så :)
Jag fick vara med och städa på helmia, jag började halv elva så Lisbeth hämtade mig hemme (: Det är ett väldigt jobbigt jobb hon har. för herregud vad trött jag var efter det. Jag sluta runt tre, och då blev det hem och vilatill kl var fem och då drog jag till stallet för jag skulle rida för en tränare vid sex, även det gick bra (:
Så det var väl det jag gjorde igår (:

Idag: Lisbeth hämtade mig halv elva igen, och idag gjorde jag lite mer saker själv och det gjorde att vi var klara vidhalv tre :P men vi gick inte förens vid tre (: så var hemma vid halv fyra (: Blir att baka kladdkaka sen tror jag och kolla på film(:


Nisse ligger bredvid mig och kollar vad jag skriver :D

hästtransport

hehe den här transporten skulle man att ha haha D;


Fredag - Sommarlov! (:

Tjenare.

Då är det äntligen sommarlov så nu slipper jag cpskolan helt och får börja på en normal skola. ;D

Idag blir det att möta älskling på stan sen går vi till min skola för att plocka det sista ur skåpet. Sen får vi se vad som händer(: Jag ska iaf till stallet och rida (: Igår köpte jag nya ridhandskar och nya ridstrumpor så dom ska jag testa idag :D

Imorgon ska jag vara med Liz, vi ska åka t stallet hennes :) Det ska bli skoj och denna gången ska jag nog ta med systemkameran :)


Bjuder på en cp bild på mig ;)

Åska idag med...

Hejhej (: Älsk sov hos mig i natt. (: Vi vakna runt tio och jag gick ner och gjorde iordning frukost till han sen satte vi oss och år på terrassen.:) Efter det gick jag upp till pappa och mata katterna och gjorde i ordning mig för en grej jag skulle göra på stan :) Det började kl 1 så tog bussen halv ett till stan, tog ca tjugo min idag för bussen att komma in till stan för alla studenter :P Men efter möötet så fika jag o marcus o sen kolla vi på studenter i ca en timme :P Fina alla var :)

När jag kom till stallet idag så åska det, det började precis när jga kom dit så jag och pappa sprang och tog in Sotis och Seven och SEN så small det som faaan så vi bestämde oss för att vi skulle ta in hästarna efter att det slutat åska, och tur var det för det var andra ute och tog in sina hästar och dom sa att dom kände av en blixt som måste slagit ner i närheten. Jag stod utanför stallet och jag kände också av det. Väldig äcklig känsla var det!

Åska...

Gomorrn ;p Vakna runt tio av att det åska, o det värsta jag vet är att vakna av att det smäller högt som fan! Speciellt när man är ensam hemma.. Menmne, jag överlevde och efter ett tag så var det riktigt mysigt ;d

Idag blir det att vara med Marcus. Kanske sover där också :) Jag vet inte än vad vi mer ska hitta på men det märks. :) Börjar få träningsvärk nu från gårdagens ridass för Anncha

Och Liz,  Jag tycker du ska testa henne om du ska rida för någon tränare! :D

Nej nu blir det att äta frukost (:









Bildbomb på Sotis :D

Ett lyckat träningspass

Hej (:


Idag var jag t skolan o hämtade lite grejer där :) Sen skjutsa Marcus in mig till stan för jag skulle med kvart i tio bussen till stallet :) Han satt och vänta en stund på stationen med mig till bussen kom :)
När jag kom till stallet mockade jag och sen hämtade jag sotis och gjorde i ordning henne, lånade Lisas sadel idag :) O så gooo den är att rida i :D Speciellt när man har en duktig häst :D Red ju för Anncha idag :) Sotis var verkligen fin!!!! Hon gick i form en längre tid i vänster varv idag, och det har hon aldrig gjort med mig förut. Så om hon fortsätter såhär så kommer hon bli mega duktig :) Gjorde något mer som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men då frambenen står still och bakbenengår runt?(A)) vad heter det hahahaha :P Ja det gjorde vi iaf :) Och hon gjorde det super bra! :D Hihi så nöjd!!! Så ska rida för henne på Måndag igen :)

Älskade pojkvän <3

Tjenare (:

Idag har jag, mamma och Marcus varit i hela värmland o åkt tror jag haha :P Varit i Sunne, torsby och något annat där någonstans, och Karlstad är bäst för överallt där vi har varit idag har det regnat. Förutom här ;) Haha. Kom hem vid sex, mamma håller ppå o grilla och Marcus ligger o vilar och jag sitter vid datorn för jag kan inte ligga i sängen för jag har ett sår som gör så ont när jag ligger ner utan bandage. :(

Ikväll blir det bara ta det lugnt och sitta här :) Kanske kolla på ngn film :)
Ngn som har tips om bra film kan ju skriva :D

Söndag

Har varit en super bra dag idag :) Först bergvik med mamma, sen skjutsa hon mig t Liz :D Liz och jag tog bussen t stallet där mette står :) Vi börja med att försöka få in han men han ville inte + att en annan häst ville hellre in och hon sparkar gärna åt fölk xD så vi stod där livrädda HAHAHAH.

Men t slut fick vi in han och gav oss ut på äventyr. Var ute ca två timmar. Skönt med motion iaf :D nyttig har jag varit idag ;) Fick även testa att rida mette. :D spännande ;D

Nyss varit i stallet. Red och sånt. Sotis fick duscha också :Phehe. testa att sitta ner idag i sadeln så körde ett pass med det idag (: Sotis var inte van det iaf för gud vad jobbig ho va -.-



Fredag

tjohoo (:

Idag blir det att sola sola sola och bli brun :D Sen vid fyra tiden drar jag t stallet och longerar sotis. Tror inte Sotis och jag orkar mer än så i solen x)
Sen vid sex ska jag vara i Grums, då blir det att grilla med älsk,hans pappa & syrra. + att det är nog fler där som jag inte vet namnet på ;)

Men blir nog att sitta här en stund t för just nu kan jag fan inte sola. Ligger ute en kvart sen flyger jag in för jag svettas ihjäl hahahah! illa :P

RSS 2.0