Halkbanan

Tjenare. :)

Idag har jag vart iväg till Grums för att fixa halkbanan :) Jag var fett nervös!
Vi samlades på trafikskolan kvart i nio och där gick vi igenom lite saker och vad som skulle hända under dagen :)
Efter det åkte vi till Grums, och gick igenom allt igen bara för att vi inte skulle glömma ngt :) Och så gick vi igenom reglerna och sånt :)
Vi var två grupper på fyra pers per grupp. Våran grupp började med att köra i en kurva i olika hastigheter. Snurrade några gånger men kul var det!:D
Efter en timme butte vi bana med andra gruppen och på den banan skulle vi köra i en viss hastighet och sen tvärbromsa.Den banan var mindre rolig.. Men skulle svänga undan för en "älg" haha o första gången körde jag på den (A) Men dom andra gången så klara han sig ;) Hahah.
Efter att vi var klara med den banan gick vi in o såg enn film och prata lite. Sen fick vi gå runt i ett rum och kolla på en bil som hade krockat med en älg. Man fick även testa att "volta" med en bil. haha men det vågade jag inte :D

Vid ett typ var vi tillbaka på trafikskolan och marcus mötte mig i stan :)

Kom nyss hem från stallet o väntar på Marcus. Vi ska se klart två filmer:)


Medans jag väntar på Marcus så sitter jag och kollar lite grejer på internet :)


Gött mä helg :)

Tjeena!

Klippte mig i morse så nu är håret inte så tovigt längre :)

Efter det så åkte vi hem, mamma laga lite luch åt mig och vid halv tre skjutsa hon mig till stallet..
Testa lite inkallningar o sånt med Sotis idag och hon kom faktiskt ( så länge hon fick godis då haha)
Efter det longerade jag henne lite :)

Sen träffa jag Anna och vi testade att släppa hennes häst med en boll jag har :D Men hon var inge intresserad av den :)
Men efter det kom Cindy ner med Kungen o ville testa också. och då var det lite mer fart. Så fort bollen rulla så rusa han iväg x) Haha efter det kom mimmi med Fabian också o testa men han ville hellre springa runt han haha! :)

Nu har jag nyss kommit hem. Pappa har vart och köpt en platt tv :) Så nu grejer vi med den :D

Måndag

Hejhej.
Jag sov hos Marcus i natt, han stack till bilskolan runt åtta och jag sov vidare två timmar sen tog jag bussen till stallet :)

I stallet longerade jag Sotis och gosade med henne, och putsade tränset hehe ;)
Efter det tog jag bussen till stan och sen hem :) Marcus kom hem till mig en stund och sen drog vi tillbaka till stallet för jag va tvungen att skriva ner vilka dagar jag har morgon/lunch/em och kvällsfodringar :)


Bilder från Göteborg

Här kommer lite bilder från i helgen :)


image description

image description
image description                                       

Torsdag

Hejhej,

Vaknade runt halv elva idag. åt en snabb frukost och sen satte jag mig vid datorn o kollade ett avsnitt från True blood. :) Lite smått beroende av serien haha.

Ska snart åka till stallet och gå en liten promenad med Sotis och tempa henne. Och senare ska jag in till stan och hämta ut biobiljetter :)

Gokväll :)

Idag hämta vi ringarna så nu känns det suuper bra :)
Sotis halt så blir inte att rida denna veckan och en häst har feber så kan finnas en smitta i stallet så kan ju inte åka t ATG heller o kolla upp Sotis.
Men idag blev det att köpa nytt stalltäcke :) och ett linne o tröja. :) Köpte även en julklapp och en typ väska att ha tränset i och glömde ju att jag köpte hästgodis och skydd till benen :) :)

11-11-11

Ja då var det fredag då! Gött!!! :)

Först så vill jag ju berätta det bästa av allt.. Elller jag berättar det kanske i slutet eller mitt i bara för att ni måste läsa allt ifall ni vill veta. :) Världens lyckligaste är jag idag iaf! :)

Jaja här är dagen iaf! :)

Vaknade runt elva idag. Ringde pappa o fråga om han skulle hem på lunch ngt o då fråga han samtidigt ifal jag ville ha skjuts till stallet så att jag kunde rida när det var ljust ute :) Det var ju meningen att jag inte skulle rida alls idag men bestämde mig för en tur ute i skogen, jag var nog borta 2½ timme! :) Red mot rudskogen och tillbaka och det var en spännande tur för mig, tror hästen min tyckte att de var ganska tråkigt att vara ute >.< Först så ska man förbi ett stall. Och självklart var det folk ute och svetsa där ca 3 meter ifrån mig o pollen. Men Sotis brydde sig inget alls att det spruta gnister därifrån och vi gick lätt förbi. :) Sen ca 200 m efter så var det ett hus fullt med höns utanför så bestämde mig att hoppa av då dom nästan var vid vägen o sprang. Och viste iinte hur Sotis är mot såna små varelser. Men hom sket i dom fullständig och vi red på o sen på väg hem så var det ju samma saker igen plus att vi möte rävar.  Och hon sket i dom också. Haha go häst jag har! :)
Menmen. Det som jag är så glad över idag är att Marcus och jag förlova oss idag :) Men ringarna kommer inte än på några dagar :)

Onsdag

Tjena. (:
Inte hänt mkt idag. Slappat framför tven och varit i stallet.
Jag och Felicia hoppade lite och så :) Det var kul. (:

Hmm

Sitter här och funderar på ifall jag ska rida ut imorgon. Och rida iväg mot grannstallet. Men får se. För isf så funderar jag på ifall jag ska ta en längre tur :) Men är ju så tråkigt att rida längre turer sj :/

Tisdag

Godkväll alla:)
Gick upp runt åtta för att göra mig i ordning för ett möte på Arbetsförmedlingen. Nervös var jag som tusan ! Men det gick bra. :) Vi kollade upp några jobb och gjorde en planering :) Ska söka till ett jobb idag eller imorgon hade jag tänkt o sen kolla lite på arbetsförmedlingens hemsida :)

Efter att jag varit på Arbetsförmedlingen så mötte jag Älsk på stan, vi drog och åt lunch i mitticity. Och sen köpte vi skal till min mobil :) Ett sånt som ska skydda mobilen ifall man tappar den :) Och sen drog vi vidare till banken, marcus skulle ta ut pengar eller nöe :)

Sen runt halv ett drog vi hem till mig, och somnade typ direkt och vaknade när pappa kom hem runt halv fyra x)
Låg kvar en stund till och sen vid halv fem drog vi till stallet. Marcus följde med för att ta bussen hem :)

I stallet så började jag att mocka, sen gjorde jag maten och sen ner till ridhuset och red med Felicia,ida & Anna :) Det var trevligt sällskap och en duktig häst idag. Sånna dagar vill jag ha varje dag! :)

Kom nyss hem från stallet, funderar på om jag ska baka kladdkaka eller om jag ska bada först. Haha

Förvirrad

Jag har ju den här bloggen och den andra bloggen men vet inte vilken jag ska skriva i, den andra handlar ju bara om min häst men när jag väl har skrivit där så pallar jag inte gå in o skriva om dagen på denna blogg.. Men jag känner att jag var mer aktiv här än vad jag är på den andra bloggen så funderar på att bara ha den här igen o skriva om både hästen o mig igen, vad tkr ni ?


Kan ju prata om den här dagen iaf. :)
Idag så vakna jag runt halv ett. Jag som skulle gå upp lagomt tidigt, men det sket sig fullständigt.
Jag satt o kolla på tv en stund o sen drog jag in till stan och mötte älsk.:) Vi fika/åt och köpte sånt där skydd till mobilen :) Sen hämtade pappa mig så åkte vi hem till mamma o där satt jag på den där plastgrejen på telefonen o sen drog vi vidare t stallet :)

I stallet så börja jag med att rida. Idag blev det mest att bara skritta,trava o galoppera. Vi va mest på en volt. Då hon går bäst då. O i galoppen får man knappt nudda i tygeln när man galopperar på långsidan för då saktar hon av..Kul...
Gjorde några skänkelvikningar men vet inte hur dom blev då jag suger på det :)
Efter att jag ridit så duschades hon av och fick gå in i sin nybäddade box med nytt spån o det gilla hon så jag han knappt gå ut ur boxen innan hon låg o rulla sig x)

Putsade tränset och mina ridstövlar. Så nu är dom fina också! Känns gött! :)

Här är en bild på det där tränset jag köpte för ngn vecka sen! :)



RSS 2.0