Sista veckan sen ledig!

Sista veckan då som man jobbar. Ska bli gött att få vara ledig. :) vad jag ska göra vet jag dock inte. Vara i stallet mest antagligen :)


Sötis pojken <3

Bild från igår :)


Jobb

Ska snart gå ur bilen och gå och städa på H&M. :) efter det ska jag hem och SOOVA! Senare ska jag t stallet. Idag ska Piraten få vila. Han har fått gått varje dag sen i måndags. Och igår var lina med och hon red lite och sen hoppa jag ett litet kryss på 60. Han lyfte ens inte benen. Det va ju ingenting för han haha. :) bilder kommer senare. Har inte haft tid att lagt in bilder på han då jag har jobbat och sen åkt t stallet direkt och sen hem och lagt mig typ ;) men helg är det ju nu så nu kanske jag har lite tid :)


Piraten <3

Blev tyvärr inga bilder igår, så fort jag kom hem från stallet blev det att äta och sen gick jag och lade mig, och nu sitter jag på helmia så ni får helt enkelt vänta tills ikväll :)


Wie! :D

Om bara någon timme kommer Pirat! :D snacka om att jag är nervös! Jag är glad att jag jobbar till tre så har jag något annat att tänka på :) Massor av bilder kommer sen!:)


Läääängtar!!!

Längtar grymt mkt nu, imorgon kommer den nya hästen!!!:)


Godmorgon

Alla ligger och sover medans jag är uppe med tuppen för att jobba. Har jobbat i 14 dagar nu i sträck och det märks. Fick butta ur mig själv från sängen idag haha. :) senare idag blir det bröllop. Får komma ihåg att ta med systemkameran!! Vad ska ni hitta på idag gott folk?:)


Äntligen sol!

Tjejerna! Sitter på Helmia och har nyss slängt i mig lite lunch. :) har inte så mycket mer att göra här mer än att torka av borden i lunchrummet, ta golvet där också och sätta igång diskmaskinen :) Men allt det där måste jag göra efter alla haft lunch. Så får greja med något annat så länge :)


Jobbjobb (:

Jobb som vanligt idag mellan 07-16. Efter det direkt till stallet, fast åkte iof förbi mcdonalds och köpte lilla menyn och tog med till stallet då jag var VRÅÅÅLHUNGRIG!
I stallet gjorde jag alla stallsysslor som vanligt. Pratade lite med fölk i solen medans den var framme ;)
 
Sotis fick duscha också då hon var TJOCK av lera. Så lite mindre lerig blev hon ;)
 
Och nu har jag en rolig nyhet.!!! :D På måndag kommer Pirat! :D Åh det ska bli så kul, längtar så mkt. :)
Och det som är bra är att nu vet jag att jag kommer ha två hästar till i minst tre veckor till. Så nu kommer det inte som en chock som det skulle gjort om jag tog hem han tidigare. nu vet jag att det finns en liiiiten chans att sotis inte går igenom besiktningen igen, men den är väldigt liten. Men jag ärändå beredd på det och det känns bättre då! :)
 
Så imorgon ska jag till Hööks, med Felicia tror jag. Då ska jag bara köpa det nödvändigaste, som höpåsar och ett regntäcke, mer än så tror jag inte att det blir :)

Jobbjobb

Tjena! Sitter på helmia och äter sallad (Y) Dagen har varit lugn och det är riktigt kul att ha sitt sommarjobb här på helmia. Alla här är så Goa!!:) Igår på besiktningen så började Henrik (veterinären) att kolla att all virvlar på henne satt där dom skulle sitta och chipet och sånt. Sen fick jag gå och springa på gången några gånger. Sen gjorde vi böjprovet. Han tyckte att hon visade lite mer i höger fram men han sa att det kunde bero på att hon va stel. Så vi gick ut och Anna fick longera sotis där men han såg fortfarande en liten skillnad så vi longerar klart och sen gick vi in och gjorde böjprovet igen och det var kvar. Så han sa att vi skulle komma tillbaka om två-tre veckor och fram till dess ska hon stå. Menmen.. Får hoppas att det inte är ngt allvarligt.


besiktningsdags!

Snart ska jag åka och hämta transporten och sen vid tre ska sotis besiktigas. Jag hoppas det kommer gå bra! :)
Och om alt går bra, så kommer Piraten (den hästen som jag ska ha) besiktigas i morgon! :) Så håll tummarna nu alla!!!! ;)
 
Skriver senare och berättar hur det har gått! :)
 
Bjuder på en gammal Sotisbild :D

Söndag

Sådär, då har man jobbat en hel vecka, och det känns att jag vart igång sju dagar i streck, och det fortsätter för imorgon börjar en ny vecka med jobb varje dag, hehe men gött när pengarna kommer! :D
 
Sov hos älsk i natt, myys!  Så blev att åka till jobbet direkt där ifrån, kom nästan precis hem. Så ska duscha nu och sen dra till stallet, borde vänta med att duscha till efter stallet men är så smutsig nu! USCH haha.
 
Letar efter en hovslagare också som kan komma ut och sko IMORGON, och det är inte lätt att hitta ngn på så kort tid. Och alla är ju liksom redan bokade!
Men på tisdag ska sotis besiktigas( stavning) och känns som att det är hovarna som kommer hindra henne till att gå igenom besiktningen. menmen, får försöka fixa det! :)
 
Men ärre någon som har tips på vad jag ska skriva på bloggen?, att höra vad jag gör om dagarna är väl ganska tråkigt? ;D

Nu har jag appen på telefonen.

Sådär då testar jag att blogga här i mobilen så får vi se hur det går ;)


Video från provridningen

http://www.youtube.com/watch?v=Iz0XmPIL660&feature=youtu.be

Söndag

Tja!
 
Har en sån j*vla träningsvärk idag så jag kan knappt gå, och hostar gör jag så jag skriker då det gör så ont i magen xD
Va på Erikas möhippa och då var det femkamp, så det är där ifrån träningsvärken kommer ifrån. ;D
 
Som vanligt så har jag varit i stallet idag, det enda ovanliga var att jag städa mitt skåp i sadelkammaren så nu ser det liiite bättre ut där. :)
Förresten ska jag försöka få upp en liten snutt av det vi filma på provridningen, men märks att det var länge sen jag red, haha hade träningsvärk i benen efter att jag ridit 20 minuter :)

Bollsjö Piraten

Tjenare, Idag var jag och provred en häst, det var en kallblodig travare född 99
Pappan är Pilo Pirat & mamman är Finsta
 
Han var en häst som var väldigt rolig att rida. Skritten var lite kort men traven och galoppen var han jätte trevlig i! Älskar hans galopp!

Känner att jag inte vill skriva just nu för är så glad, för när sotis är såld så kommer han till Solberg! :D Då ska jag ha han på foder för ev senare köp!:D
 
Några bilder från videon :)

Söndag

Tjenare, Inte haft tid att skriva under helgen, men iaf. torsdag och fredag var vi i Kungälv, eller torsdagen satt vi mest i bilen, var framme runt åtta tror jag :) Sen åt vi och efter det satte vi oss vid tven och kollade, vid två lade vi oss. :)
Marcus gick upp vid 5 för att hans lilla syster skulle till England i tre veckor så han vill vinka av henne vid flygplatsen :) Vid ca halv tio var han hemma igen och då väckte han mig, men jag var så trött så vid halv elva kanske så var jag uppe:)

vid ca tolv tog vi bussen in till Göteborg, och där stor handlade jag ;)
Jag köpte:
  • En hoodtröja, ett linne och någon slags tunika eller något. :) Det köptes på Gina
  • Ett par svart shorts, ett vitt linne, jätte snyggt! På missäy eller vad det heter :)
  • Köpte ett halsband på okänd affär ;)
  • Glas
  • Mini cupcakes plåt + såna formar på lagerhause :)
Och köpte säker ngt mer också, men för tillfället kommer jag inte ihåg. :)
Vid ca fyra tog vi bussen tbx till Kungälv, sen följde vi med Marcus mamma, mormor, morfar och henke ut till en ö, vädret var ju skit men det skulle vart jätte fint där om det var sol! :)
Efter det så åkte vi typ hem till Karlstad igen, var hemma runt tolv på natten :)

Lördag-söndag jobba jag, lördag var vi även på något bilgrejs på flygfältet, och idag söndag har jag inte gjort alls mkt :) Vart i stallet. ^^

Och imorgon ska jag boka besiktning på hästen och om hon går i genom så är hon såld! :) känns gött men kommer sakna henne grymt mkt!

RSS 2.0