Bakdags! :D

Tjenare! Vakna vid tio i dag och gick upp och baka scones :) Just nu är dom i ugnen så jag ska äta några till frulle hade jag tänkt :)

Receptet har ni här:
4dl mjöl
2tsk bakpulver
2krm salt
50g smör
2dl mjölk
 
 
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Blanda vetemjöl, bakbulver och salt i en bunke.
3. Finfördela smör i mjölblandningen, tillsätt mjölken.
4. rör snabbt ihop till en kladdig deg. Klicka ut degen till bullar
på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter.

Stargate SG-1

Sitter och tittar på stargate SG-1. Har inte lust med något idag!

Men jag vill baka, så jag tvingar mig nog till att göra det sen :)

Annars idag blir det till stallet, ska rida över lite bommar och hoppa ngt litet hinder :)


Helg!:)

Tjena. :)

Gött med helg men dock är vädret mindre gött! Regnat heela dagen. Lite sol nu tack!

Annars idag så har jag jobbat. Efter det åkte jag och Marcus till bergvik och kollade lite i affärer. Sen åkte han till Grums. Och jag skulle på invigning på Värmlands hästsjukhus. När jag kom ut på motorvägen.. Eller jag hann ens inte ut på motorvägen innan det tog tvär stopp. Då var det en olycka på E18 så stod i kö till halv tre. ( kl tre skulle jag vara på hästsjukhuset). Kvart i tre var jag hem och bytte om och 14:58 var jag på hästsjukhuset ;)
Dom pratade om sjukhusets bakgrund och sen presenterade sig de nya ägarna och sen klipptes bandet. Som Nicole och några fler fick göra :)
Efter det gick Nicole och jag runt och kollade och vid fyra åkte jag till stallet :)

Har precis badat och nu sitter jag och väntar på Marcus. (Skräll) han har köpt ny bil så blir nog åka runt i den en stund :D


:)

Nu är rummet städat ;)
Men tyvärr vill inte blogg.se appen funka som den ska så jag kan inte lägga upp bild. Har försökt 1000 gånger nu. Tycker deras app krånglar hela tiden. Alltid ska det vara något som dummar sig!

Ahja just ny sitter jag i sängen och väntar på att Marcus ska ringa :) han ska ju komma hit någon gång ikväll ;)

Igår red jag för Malin och det gick bra. Arbetar mycket med att han ska slappna av och arbeta rätt och vi lyckades ganska bra. :) det regna mkt så man hörde dock inget när Malin prata haha !


Höststäda rummet ;)

Tjeeeena!;)

Sitter i sängen med en över go katt men ska snart städa på rummet :D är ganska dåligt på att städa när det börjar bli stökigt så det är storstäd som gäller varje gång ;)

Här är en före bild, så kommer efter bilden när jag är klar :D


:)

Då är löshåret i äntligen! :D är grymt nöjd och känns knappt att man har något "konstigt" i håret ;)

Annars idag har jag inte gjort så mycket. :) red ett lugnt pass i regnet haha. Pirat var pigg efter att ha fått stått några dagar. :) imorgon blir det rida över bommar och sånt :)

Imorgon ska jag även träffa Liz på stan och fika. :)


Bio

Ska snart på bio med älsk. :) om han hinner då haha han är lite seg som vanligt ;). Blir att se taken 2 :D den verkar grymt bra så jag hoppas att den är det!:)

Har nyss lockat håret och ska snart sminka mig och sen vänta på älsk!:)


Saxarna

Tjeena!

Sitter på saxarna nu och väntar på mamma som klipper sig. :) sen blir det lunch på mammas jobb :)
Efter det ska jag nog hem och baka. Men vet inte exakt vad ännu ;)

Ikväll kommer älsk hem. Ååh så underbart det kommer va att äntligen få träffa han!<3 får se vad vi hittar på :)


Torsdag

Igår var jag och färgade håret. Jag är fett nöjd. Blev lite mörkare. :)

Idag ska jag rida för Malin. Får se vad jag gör fram till dess. :)

Nästa vecka ska jag med Liz till Sats och träna! Ska bli så gött att få röra sig lite hehe ;)


God morgon.

God morgon. :) vaknade runt fyra i morse av att det kliade över allt och så hade jag feber. Så gick upp och tog allergi tablett och när hav vaknade nu så mår ja prima ;) tur att det bara var allergi! Blev ingen träning nu på morgonen eftersom jag hade feber så jag ska ut och rida sen :)


Helgen slut ,och ny vecka imorgon

Hejhej.

Helgen har bestått av bara Marcus nästan!:)
Fredags så åkte vi runt i stan en stund och prata med folk :) åkte hem till han runt tio typ och titta på tv. Sen lade vi oss :)

Lördagen blev det att gå upp vid 8 och dra till H&M för jobb. När jag kom dit så satt det några i korridoren. Då funkade inte nyckeln in till H&M så vi fick vänta på att en annan kom och öppna. :). Vid tio drog jag till MQ och städa där också. Precis när jag var klar där så smsa hon jag jobbar med och sa att H&M var klart. Så det var bara att åka hem. :) Marcus hämtade mig sen drog vi till bergvik med mamma och köpte jätte snygga skor :) sen hem till henne och duscha och äta lunch sen drog vi till Arvika på marknad. Men va inte särskilt roligt där :) så vid fyra var vi hemma igen och Marcus blev med t stallet och sen drog vi och hyrde film och köpte pizza (Y)

Söndag gick jag upp 10 och drog till H&M och städa och sen direkt till stallet och klippa Ken och pirat. Efter det var det träning för Malin och det gick super bra!

Imorgon är det hoppträning för Eva. Kl nio ska vi vara färdiga och framridna :) får se hur trött jag är imorgon. Nu ska jag sova :)


Mot vårdcentralen

Godmorgon.
Idag blir det en tur till vårdcentralen för att kolla upp min allergi. :) ska bli så skönt att få svar på vad jag är allergisk i mot! :)

Efter vårdcentralen blir det väl att ta det lugnt och titta på tv och sen vid lunch så drar jag till stallet. Vill ju vara färdig med allt innan Marcus kommer hem så att jag kan va med han hela kvällen <3


Kanelbullens dag

Hej!

Idag är det ju kanelbullens dag så idag ska jag nog göra bullar. Men kanske vaniljbullar ist då det är mycket godare!:D

Efter det blir det att åka till en nyskodd häst och rida! :D


Go kväll

Hej. :) satte mig nyss i sängen bredvid världens godaste katt. :) har nyss badat, så skönt en sån här ruggig och kall dag. :)

Annars idag har jag tagit det lugn. Vid halv tre åkte jag in till stan och träffade Liz. :) vi fika och gick runt i affärer. Jag bokade även tid för färgning och att sätta i löshår. :) så nästa onsdag ska jag färga håret och tisdagen efter det så sätter jag i håret :)

Nej nu ska jag pussa lite på min katt eftersom Marcus är i Kungälv. :(


God morgon. :)

Nyss vaknat och ska alldeles strax gå ner och äta lite frukost. :) jag hoppas vi har fil hemma för är grymt sugen på det!:D
Efter frullen blir det att hoppa in i duschen och göra i ordning sig och dra in till staden och träffa Liz :)

Och senare på em så ska jag till stallet. :)


Natten

Nej nu ska jag läggs mig och sova. Har lite att göra imorgon. :) ska även träffa Liz på stan en stund :) berättar mer imorgon :)


Tråkig tisdag

Eftersom jag var i stallet på morgonen idag så har dagen vart jätte lång och seg efter det. Jag är van att åka till stallet på eftermiddan så blev jätte fel allt nu haha.
 
Igår var jag på hööks och köpte ett ländtäcke.. Det är svart/vitt, helt okej för 199kr tror jag det var :) Och så köpte jag även en möss från JH. Den är jag dock mindre nöjd över. Jag rekomenderar inte den! Den sitter inte kvar på huvudet, man får dra ner den säkert 10 gånger på en halvtimme. Inte alls bekväm! Så den ska jag lämna tillbaka imorgon! Synd då den var vääldigt snygg!
 
Marcus är i Göteborg och jobbar så han får jag inte träffa förens på fredag. Så idag blir det att åka och hyra film, köpa chips,godis cola, ja allt som jag kan bli tjock på ;) haha och bara ha en lugn kväll/natt. :)
 
Har ni några bra filmtips? :)
 
 
Imorgon får Pirat en lugn skrittur om han har skon kvar. Och på torsdag kommer hovis klockan åtta så då kan han ridas ordentligt igen! :)

Hoppträning

Tjosan i trosan ;) hähä

Kom nyss hem från stallet. Har hopptränat för Eva örnebring. Det gick bra. Han har ju haft en lugn vecka förra veckan så fett pigg. :)men henne måste jag träna för oftare :D


RSS 2.0