God morgon

Tjena, idag är jag uppe med tuppen, eller innan, inte vet jag ;D

jobba mellan 07.00-09.00 men blev klar innan så sluta vid 08.30 ist :)
Idag har jag väl inga speciella planer, ser ut att bli en fin dag så kanske ska sätta mig i solen och läsa bok eller något :) innan man drar till stallet och gör alla stallsysslor ;D Senare ska jag iaf baka lite till stallmötet som är i morgon. :) Blir nog bullar och något mer, någon som har något förslag? :)


En liten uppdatering igen då

Jag vet inte om jag betättat detta men har äntligen fått körkort, var och hämtade ut körkortet igår och nu kännsdet verkligt, vaje gång jag öppnar plånboken och ser körkortet fnissar jag till lite haha. :)

I stallet har det inte hänt mkt, jag och en till i stallet släppte ihop våra pollar idag i ridhuset. Och dom fick vara där ett tag med dom stod mest predvid varandra och nosa lite och ibland sprang dom ett varv och ställde sig vid utgången och kollade ut.
Så imorgon ska dom få vara i hagen ett tag tillsammans förhoppningsvis :) Och sen efter det får vi se om vi släpper ihop dom eller inte, men blir nog så att dom går tillsammans :)

Annars idag har jag inte gjort mycket, vart förkyld hela veckan så idag har jag bara legat i sängen fram till tre, då gick jag upp och marcus hämtade mig halv fyra så åkte vi till JULA för att köpa saker till hans nya bil :) Där mötte vi även upp Petter & Anton, sen åkte vi vidare till Mekonomen alla fyra och kolla på solfilm till Marcus bil, men dem hade ingen. Så vi åkte hem till Petter där han ställde sin bil så åkte vi alla fyra i Marcus bil. :) Åkte ut till Wåxnäs och kolla ytterligare i en affär efter solfilm men pappa bestämde sig för att hjälpa marcus med filmen så han behövde inte köpa ngn :) Så vi drog te Max och köpte mat och jag gick in på hööks och köpte ett regntäcke som även har flugtäcke i sig haha :P och så köpte jag saker så jag kan tvätta sår och så köpte jag kylargel. :)
Efter det blev det hem och vidare till stallet direkt :)

Lördag

Tjenare!
Uppe innan tuppen idag, kl sju va man på jobbet, städa MQ till nio sen H&M men en som hette Vicky. Klar runt elva. Allt gick mkt fortare när vi var två! :)
Pappa hämtade mig i stan så åkte vi och köpte fralla och sen vidare hem, Vid tolv drog vi t bil-mässan, va där kanske en timme, inte mkt att se där. Tänkte att vi skulle äta mat på Max så vi drog ut te bergvik, men där var det ju jävligt möe med fölk så vi drog till Max på våxnäs men lika mkt där så det sluta med att vi hamnade på burger king. När vi äntligen hade ätit blev det att dra t Biltema, Petter skulle ha ngt där t bilen, va väl där en timme och vi har precis kommit hem :) Nu grejjar Marcus och Petter medbilen och jag sitter inne i värmen :) ;) Blir väl att äta kladdkaka! :)

Ska iaf snart till stallet, Blir dock ingen ridning för Sotis har ju tappat en sko :/
Och efter det ska jag äntligen få soooooooooova! ;D

Uppdatering

Hej.

Lite uppdatering då.

I Tisdags var Lina med till stallet och tog kort på mig & Sotis. Jag red barbacka och det blev många fina bilder! :)




Och igår onsdag så låg jag i solen och stekte heela dagen, så när jag kom in så var jag fett röd i ansiktet haha. :) Men det är gött! Vid tre så mötte jag Liz & Mari på stan, vi fika och så, jag köpte lite smycken och en tröja :)
Vid sex så drog jag och Mari hem till mig, för hon skulle bli med till stallet. :) 
Sotis var inte rolig att rida då, hon bara backa och var allmänt stönig! Men i slutet så galoppera mari lite ute på vägen och upp för en backa och då var det lite roligare tyckte Sotis:)

Idag så gjorde jag förarprov och blev godkännd!!! :)
Efter det åkte jag hem och sov ngn timme!! och sen drog jag  te stallet och spraya massa flugspray och sånt på sotis så hon slipper lite flugor :) Blev ingen ridning dock för hon tappa en sko igår, men imorgon kanske det  blir llite ridning i ridhuset. :) Liz ska med till stallet då! :)

RSS 2.0