Mysig dag

Tjenare! :)

Gick upp vid halv ett idag typ >.< hehe. Marcus drog med bussen till stan då för att han skulle med bussen till Forshaga, men han hann inte med den xD

Jag och mamma åkte till IKEA, där hittade jag en lampa till mitt rum, och så köpte jag en låda som jag ska ha hästfoder i, en matlåda som jag ska ha EM maten i till Sotis eftersom den andra gick sönder efter andra dagen xD
Mamma och jag åt även där, och när vi satt och åt så kom marcus också, hans mamma skulle komma och hämta han :)
Efter IKEA skjutsa vi Marcus till Bergvik och sen skjutsade hon  mig till stallet :)

Fixade lite med fodret och sen tog jag in Poppis & Sotis (sammtidigt ;)
sköljde av hennes ben och medans dom fick torka så fick hon stå på gången så jag kunde mocka. :D Sen gick jag ner till paddocken och släppte henne där :)Sen kom mamma och hämtade mig :)

Så nu sitter jag vid datorn, ska snart kolla på Grimm, efter det, om jag hinner så ska jag plugga lite körkortsteori :)

Hoppas ni har haft en bra dag idag! :)

Tjaarå! :)

Lördag-jöbb!

Tjenare!! Jobb idag, lika segt som vanligt men göött med pengar, och jag ska inte klaga för soft jobb :D

Idag släppte vi ihop Poppis & Sotis, det hände inte mkt, dom sprang lite och sen... hände det ingenting mer x)






Bilder på när vi släppte ihop dom :)

2 Mars

Tjenare, :) Idag har det verklien varit en heeeldag i stallet :)
Sov hos marcus i natt och vid två skjutsade dom mig till stallet, jag leta fram lite tråd och gick till sotis hage och fixade där. :) Tog någon timme med det och Sotis var med hela tiden haha så söööt!

Efter det mockade jag och gjorde i ordning foder sen tog jag in Sotis och duschade benen, och då var klockan typ fem :P Hon fick stå  på gången en stund och torka hovarna, eftersom det blir så blött i boxen annars, och det är det redan tillräckligt! :)
Efter det fick hon gå in och äta en liten stund och vid halv sex så blev det att rida, red en timme och hon blev dyngsvett! Så hon fick bli duschad idag ;D Efter det fick hon gå in i boxen och jag gick och smörjde min sadel, och då kom Helen så vi gick till ridhuset med Sotis och Poppis så dom fick nosa på varnadra och busa lite haha :) Så imorgon ska vi släppa dom i hagen så från och med då så går dom tillsammans :)

nu ska jag nog lägga mig och läsa i körkortsboken och sen sova! :) Så god natt :)

RSS 2.0