Tisdag

Tjenare. :) Vaknade nyss o klockan ärtolv :) Låg o kolla på första säsongen av true blood i natt så somna runt 6 i morse xD Haha. :) Idag blir det att dra t hööks med Liz, hon blir även med t stallet :D Ska bli skoj o träffa henne! :)
Blir antagligen att hoppa idag. :) Får se om det kommer några bilder senare :)

Söndag, o imorgon jobb!

Tjeeena!

Har varit en riktigt bra helg :)

Fredags så kom älsk hit, vi hyrde en film o myste :)
Lördag sågick jag upp vid kvart i tion, drog till stallet strax efter det o red, blev att hoppa lite med Felicia :)  Det var kul! :D
Efter det åkte jag till Mc donalds o åt lilla menyn och sen direkt till Krk för kursen  för grönt kort. :) Vi fick linda benen och visitera :)
Sen efter det åkte jag till stallet och tog in hästar och sen drog jag hem till älsk, jag hande men dipp och chips så blev att kolla tv :)
Idag så tog jag bussen som var vid stallet kl två :) Red med Felica idag igen :)
Var meningen att vi skulle rida med benlindor men. hahah jag fick dom inte mot rätt  håll så ja gav upp x)
o det är väl allt som hänt :P kom nästan nyss hem och ska färga håret snart :)

Och ett försent grattis till Liz :)

God morgon

Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, är ju skit väder idag! Usch för det!
Sen blir det att jobba till ett och direkt hem och kanske baka något som jag ska ta med till stallet och KANSKE bjuda på ;) Beror ju på om det jag bakar blir bra! :D

Stallmöte idag och innan det ska jag hoppa för Anna. Det ska bli roligt och spännande ;) Har ju aldrig hoppat seriöst typ. x)

Nej nu måste jag dra.. Uppdatering sen kanske :)

Sotis

Hej.

Har varit på Grönt kort kurs, och känner mig verkligen jätte dålig! Usch, känns som att jag inte kommer klara detta! Men jag får göra så gott jag kan.

Red Sotis idag och det är verkligen något som inte stämmer. Hon har ingen framåtbjudning, hon snubblar mkt, och vägrar att gå i form, hon är seg helt enkelt! :/

Ett tag sen :)

Tjeena!

Var ett tag sen jag skrev här så får uppdatera lite..

Jobbat i ca två veckor nu. Ska jobba fram till måndag sen är jag ledig igen. Får ca 4000 för detta och det är ju gött! :)

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen också och prata med någon, men ska ringa och fråga om det finns en senare tid imorgon då jag jobbar då.

I lördags rakade vi Sotis. Blev bara lite på halsen och magen typ. Vi börjar så så får vi se senare om vi tar mer. men eftersom hon snubblar så mycket med bakbenen så vill vi inte ta något vid korset ifall det beror på att hon blir kall där.

Igår var jag ledig från hästen, men ska till stallet jätte snart och rida :)
Saknar min plutt ju! :)

Longering.

Tjenare. :)

Idag har jag varit i stallet i 5 timmar x)
Började med att jag red på Qalle. Blev lite skänkelvikningar o galoppfattningar. Inte för att han behöver träna på det men ändå ;)
Sen så longerade jag Sotis, :) Testade dom nya snabbandagen på henne. Jag trode hon skulle reagera mycket på dom Men hon brydde sig knappt. :) Söta häst.
I ridhuset träffa jag några nya ifrån lilla stallet. Så pratade med dom lite och sånt :)

Tisdag

Tjenahej! :D

Vakna runt tio, av att pappa ringde o fråga vad våran bil hade för reg nrn ..... så då vart det ju att gå upp..

Åty nyss lite frukost och läste ur min nya bok som jag fick av pappi :)

Snart blir det att sätta sig o glo på tv lite, sen blir det ner t stan o köpa busskort o sen vidare till stallet, ska höppe idag hade jag tänkt.. Men funderar på att baka innan jag drar t stallet :)

Super bra helg! (:

Fredag: Tog bussen runt åtta till Grums. Åkte till affären och sen bussen hem till Marcus, där lagade vi mat. :) kommer inte ihåg vad vi åt för kött. Men blev iaf kött och strips :P Gött var det iaf!
Efter det satte vi oss och kolla på en film som fanns på hans usb minne, den var iaf super bra ! Och efter filmen gick vi o lade oss eftersom på lördagen blev det Arvika :)
Lördag: Gick upp runt åtta. Skulle ta bussen till Kil runt tio men det kom aldrig någon buss så Marcus mamma hämtade oss i Grums och sen övningskörde Marcus till Arvika, marknaden där kändes väldigt rörig.  Men det var kul att vara där. Köpte lite godis, majskolv och piercing :) Marcus köpte en piercing till mig också :) <3 Vi åt kina mat i Arvika också. Sen gick vi lite till på marknaden och till sist hitta vi ett par byxor som marcus letat efter på hela marknaden som han ska ha i garaget o sånt :)
Vid fem typ drog vi hem igen. Vi åkte hem till mig och sen drog marcus hem till Grums igen, jag var tvungen att stanna hemma får att jag skulle vara i stallet tidigt på söndag morgon. :)
Jag kollade på en film, born to race hete den :)



Söndag: Jag sov ingenting under natten då jag var nervös att jag skulle försova mig. Men gick upp vid nio och kl tio drog jag t stallet,. Mockade och sånt o sen tog jag in sotis. Borstade henne o gjorde i ordning henne :)
Sen red jag lite fram till Anncha kom och sen skötte sig sotis super bra. Hon gick fint hela tiden nästan :)
Sen efter träningen fick sotis sitt lunch hö inne o sen tog jag ut henne o drog hem o gjorde i ordning mej. Sen driog jag t grums igen :) Där satt marcus o jag o spela lite Wii o sen kolla vi på tv o film. Då blev det filmen green lantern. Helt okej film :)


Efter det gick vi o lade oss eftersom marcus skulle upp tidigt :) Och jag tror jag somna direkt, så trött var jag ! :)

Måndag: Vaknade kvart över sju, då ar marcus redan på praktiken och det kändes så ensamt att vakna utan han där :( Men somnade om och vakna vid tio igen och kollade på kl och väntade på att han skulle komma hem vid tolv igen då vi skulle in t stan :)
Vi drog så att vi var på stan vid ca kvart i ett, vi gick till duvan och åt lunch och sen drog vi till trafikskolan, marcus skulle köra så jag satte mig vid datorn och körde lite teori, men herreguuuud vad dålig jag var på det. Fick ca 55poäng bara x) Menmen, har ju inte tränat ngt än på det så får skylla mig själv ;)
Menmen, efter det gick vi in till stan igen o köpte glass, sen tillbaka till trafik skolan på teori lektion, sen hämtade pappa oss och jag körde runt i stan och sen vidare till bergvik o lämnade in min dator igen på lagning, och hoppas dom fixar den den här gången!

Marcus drog för en stund sen, så nu blir det att sitta här en stund, sen lägga mig o läsa i körskoleboken :)



RSS 2.0