Sommarväder

Äntligen, är solen framme. Känns nästan som om det är vår än, solen lyser men det är ändå inte sådär varmt det brukar vara på sommaren och det är lite trisst!
Men sitter här med en skål Youghurt och kollar runt på foderhästar. Ska snart bege mig iväg till stallet för att göra alla stallsysslor och kanske mocka lite ur hagen :) Efter det blir det hem och göra sig i ordning och sen när Marcus och hans familj kommer så åker vi till Kungälv. :)


Ännu en uppdatering ;)

Tjenare!
Inte gör mkt som har hänt sen sist.
Min häst är till salu och det har varit några som har varit och provridit, så nu har vi en som är väldigt intresserad! Och hon verkar vara jätte bra för Sotis! :)

Jag är i gång och kollar hästar att ha på foder eller att köpa. men just för tillfället lutar det mer mot att ha häst på foder ett år och sen köpa en häst :)  Men men, nog om det! ;)

Sotis fick stå i en utav sommarhagarna idag bredvid två andra hästar och mumsa lite gräs, tänkte att det kan vara gött för henne men hon verkade bara bli stressad av att gå där. Vet inte om det berodde på att det var sent, klockan var ju ändå runt sju och alla andra hästarna var inne.

Annars idag så har jag klippt mig, gick upp halv tio i morse, ( jäääätte tidigt för mig) haha.
Efter det drog jag och Marcus till Bomsta för att sola, men där var det inge skönt så vi drog till Bergvik och kollade i affärer ist :) Vi var även till Välsviken och biltema! :)
Och imrgon ska vi till Kungälv, det ska bli gött att komma bort lite, blir väl KANSKE att åka in till Göteborg och kolla i lite affärer på Fredagen, men det vet vi inte än hur det blir :)

RSS 2.0