Älskling fyller år <3

Tjenare :)

Idag fyller Marcus år så ska dit och fira han senare :)
Men innan det så ska jag ner till stan och hitta något till han (A) och sen ska jag vidare till Hööks för att lämna tillbaka mina ridbyxor som sömmarna har gått upp på. Efter det så ska jag till trafik skolan också :) Och SEN efter det så kommer pappa och hämtar mig så kör han mig till Forshaga :) Jag vet inte om jag sover där eller tar bussen hem på kvällen. Jag får se :)

Måndag igen (:

Tjena.

Gick upp vid elva idag för att möta älsk på stan vid tolv, för att sen efter det ta bussen till stallet vid ett. :) Men var ju så smart så jag chansa bara på att det gick en buss kvart i ett så bara för det  så gick det ingen då! :P aha så tog kvart över ett bussen ist. :)

När jag kom till stallet hämta jag sotis, sköljde av bebeb och borsta av henne snabbt. Vid två kom hon som skulle testa rida sotis ( för eventullt ta emot Sotis i någon månad på utbildning.)
Först fick jag rida så hon fick kolla gångarterna, sen så red hon. Sotis var lite jobbig men Lina skötte det bra så det blev inte allt för stora problem ! :D
men vet inte hur jag ska göra, ifall jag ska skicka iväg henne eller inte. jag får tänka på det några dagar :)

Stalldag

Varit mkt i stallet idag, gick upp runt sju i morse och åt en snabb frukost, sen drog pappa och jag vidare till stallet för utsläpp. Hästarna fick äta inne idag då det var så blött ute så tyckte synd om dom (haha). Medans dom åt så mocka jag och gjorde i ordning allt till Sotis, var klar lagomt till att dom hade ätit upp :) Tog ut hästarna och sen drog jag hem och sov någon timme :)

Vid tre kom älsk hit. Vi hann inte umgås så mycket då jag skulle till stallet igen vid fem, men han blev med till stallet för att ta bussen där ifrån vid sex. när jag kom dit så hämtade jag Sotis. Sköljde av benen på henne och sen ställde in henne i boxen. Efter det hämtade jag dom andra hästarna medans Sotis fick äta lite innan ridningen :)

När jag gick ut till paddocken så stanna jag och prata med Mimmi och fråga om hon ville testa att rida Sotis, och det ville hon ju så jag red en liten stund o sen fick hon hoppa upp :)
Först var Sotis lite surig och jobbig som hon brukar vara när nya personer hoppar upp på henne. men hon acceptera snabbt Mimmi och Sotis gick jätte bra idag! Jag behövde verkligen se att hon kan gå bra. Men nu vet jag ju inte längre om jag vill sälja henne, inte ens om jag ska lämna bort henne i någon månad för utbildning. Så nu har jag något att fundera på. men imorgon kommer iaf hon som jag ska skicka Sotis  till och testar att rida så får vi se hur jag känner efter det! :)

Efter ridningen blev det att ge hästarna kvällshö och sen dra hem, och nu ska jag bada och sen kolla på film! :)

Haha x)

En läkare hade uppfunnit en maskin som kunde överföra smärtorna vid en förlossning till barnets far. Ett äkta par tog chansen att prova maskinen. Då födseln satte igång, blev maskinen inställ på att föra över 25% av smärtorna till fadern, men mannen märkte ingenting över huvud taget.

Läkaren tyckte att det verkade märkligt och höjde inställningen till 50%. Mannen märkte fortfarande ingenting, men kvinnan mådde märkbart bättre.

Eftersom det gick så bra, överförde man 100% av smärtorna till mannen. Förlossningen fortgick utan att kvinnan hade några som helst smärtor, och ett välskapt barn föddes.

Då mannen kom hem från BB fann han brevbäraren liggande död vid dörren...


regn&åska -.-

Uschusch. Har precis kommit hem, har åkt runt i stan och letat efter dans studion haha. Men efter ett tag hitta vi det ! :D Och det åska som fan så det gjorde ju inte saken bättre. haha. Men Marcus mormor o morfar var snälla så dom skjutsa hem mig efter så jag ska äta lite innan mamma kommer hem och sen ska jag iväg till stallet. Blir kanske att rida, men antagligen longera (:

Inge blev som jag hade tänkt mig igår och idag. Det var meningen att vi skulle städa idag men så blev det inte, och hoppning blir det inte heller för sotis fick stå igår. Och igår skulle marcus komma hit men det sluta med att jag åkte till han ist. :) Och imorgon har jag morgon, insläpp OCH kvällen i stallet ;)

Jag har även mejlat en som ska eventuellt ha sotis i någon månad och utbilda henne, och hon låter bra och då kommer sotis stå på
Karlstad ridklubb :) Men blir att prata mer med pappa om detta. :)

Godmiddag, eller ngt! :D

Marcus kom hit i går kväll och sov här, han drog till skolan vid kvart över åtta och då somnade jag om :) Vaknade igen vid tolv, satte mig här och nu sitter jag fast här ! :D Haha men ska väl snart å ner och äta frukost/lunch xD
Sen tar jag nog bussen ut till stallet och rider. Funderar på att hoppa lite idag men vet inte eftersom hon vila i förrgår och longerades igår så hon kanske ska ridas en dag också innan jag hoppar :)

Ikväll kommer älsk hit igen och sover här. Vi går väl och hyr film eller något och godis så klart!
Och imorgon är det städning i stallet (om det fortfarande gäller). så då blir det att gå upp tidigt. + att det eventuellt blir att hoppa då också :) Men beror ju på om jag orkar rida efter städandet xD haha

Söndag så har jag morgonen i stallet + kvällen. Så då blir det att släppa ut hästarna och mockao och det på morgonen och sen åka ut på kvällen och rida och fodra :)

Nu vet ni lite vad jag ska göra under helgen, för kommer antagligen inte skriva så mkt då :)
Nu ska jag ner och äta iaf! Hejdå :)


Vill utomlands!

Så grymt sugen på att åka utomlands i vinter.. Någon ide vart man kan åka? :)

Jaja, ingen som är helt intresserad av Sotis, några som har hört av sig. Men när man skickat video och sånt har dom inte svarat.
En som vill ha henne på foder med inte speciellt sugen på det.



Idag har jag varit med älsk, vi har varit ihop i 7 månader idag <3 Älskar han mega mkt och vill inte leva utan han :) <3
Blev att åka in till stan och fika med han o det var fett mys ! <3

I stallet hade jag insläpp. Och Sotis fick stå idag :)

Video på sotis och mig :)

Sotis och jag höpper! :D



Övningskörning

Körde ner till Norrstrand för att hyra film förut :) Och när jag väl kom till parkeringen bestämde jag mig för att backa men det var en gubbe som satt och kolla så jag blev lite närvös. Men jag backa in och parkera faktiskt perfekt och då såg jag att det var en grupp tonåringar som kollade på mig, så då vart jag stolt att det gick så bra hahah :D pappa skratta åt dom för hon som körde fick inte i växeln så det lät som fan x)

God morgon typ :D

Hej, har varit vaken sen ca tio kanske :) Har grejat med videon som pappa filma igår när jag hoppa. Så nu ligger de ute på youtube :) Gårdagens hoppträning var super bra. Jag är så nöjd över pollen! :) Vi har nog aldrig hoppat så bra som igår :)

Menmen, idag var det meningen att Liz skulle med mig till stallet, men så blev det inte då jag kom på att bussarna inte går så mkt och den bussen vi skulle vara tvugna att ta skulle gå efter att Liz buss hem hade gått och då skulle inte hon kommit hem idag. Så vi får helt enkelt ses en dag då det går fler bussar ;)

Just nu sitter jag och laddar upp bilder på mailen till dom som är intresserade av Sotis :) Sen får vi se om dom är lika intresserade efter det :)


Fredag

Hej! :)

Idag vakna jag av att telefonen ringde. Först tänkte jag inte svara för va så trött och trodde det var marcus som försökte väcka mig. Hahha. men sen kom jag på att det kanske kunde va någon som var intresserad av sotis så då var jag ju tvungen att svara. Och tur var det att jag svarade för det var en som var intresserad av henne. Hon bor i Borås och är intresserad av fälttävlan. Och det tror jag sotis skulle passa som. :) Så nu ska jag skicka bilder och video på Sotis så får vi se vad hon tycker sen då (:

Var även en till som var intresserad som skrev på mejlen. Men hon vet jag inget om, hon ville bara att jag skulle skicka bilder o video på Sotis. (: Men känns skönt att några verkar vara intresserade :)


Menmen. ikväll blir det att åka till haga till någon resturang och ätta buffe med Sodexo :) Och direkt efter det så ska jag till stallet och hoppa med Sotis :)

Torsdag

Tjeena.

Sov hos älsk i natt. Och tur va det för det åska tydligen i Karlstad, och efter som jag är så jävla rädd för åska så var det tur att jag var i Forshaga :)
Menmen, vakna runt elva tiden. Men vi låg i sängen till typ fyra haha, vi titta på film och så :) Sen vid fem tog jag bussen till stallet, Medans jag väntade på bussen kom även Nathalie, hon skulle också till stallet så då fick jag sällskap :)

I stallet blev det att mocka och ta in hästarna, sen borsta jag sotis och sadla henne, och idag tog jag bort padden under sadeln och det funka ju bra :)
Red över bommar idag när jag red. Hon är lika jobbig i vänster varv som vanligt, hoppas att det mer är jag som gör fel än hon.. för jag är mycket bättre i högervarvet. Jag sitter rakare då och håller händerna mycket bättre och allt då.




Igår fick jag testa att rida Qalle :) Och det gick ju bra haha :D tyckte jag iaf x) Han var rolig att rida, en helt annan häst och härliga gångarter :)




Efter att jag hade fått testat att rida Qalle så löshoppa jag & Nathalie våra hästar :)




Yourlucksin till salu.



Ett trevligt fullblodsto född 2004 som har kapacitet för både hoppning och dressyr.
Hon behöver bara en ryttare som har möjlighet att få fram hennes bästa sidor.
Är snäll i all hantering och älskar verkligen att hoppa.
Kan bli lite pigg och studsig men är lätt att korrigera.
Hon är låg i rang och vill gärna ha en kompis i hagen.
E: Key Of Luck
U: Sunless
UE: Bluebird
Hon har EJ gått löp.
Ca 160cm i mkh.
Säljes p.g.a att det inte finns någon kemi mellan oss + att jag har tänkt skaffa unghäst.

Prisidé: 30.000:- inkl. hoppsadel, träns, täcken och mm.. 25.000:- utan utrustning.

Hah, jag har tråkigt!

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

- Jag utför kroppsarbete.

- Jag arbetar på stora djup.

- Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.

- Jag har aldrig ledigt på helger.

- Jag arbetar i en fuktig omgivning.

- Jag får inte betalt för övertid.

- Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.

- Jag arbetar i höga temperaturer.

- Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

 

Käre herr Penis!

Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:

- Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck

- Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.

- Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.

- Ni arbetar inte alltid på er - av ledningen - anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.

- Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.

- Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.

- Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.

- Ni går i pension långt före 65.

- Ni tar aldrig några dubbelskift.

- Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.

- Och som om det inte vore nog:

- Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärande två säckar med misstänkt utseende!!!


"Visa mig din häst, så ska jag säga dig vem du är"

Nu har jag nog bestämt mig, jag ska sälja sotis. Men BARA om jag hittar RÄTT person som jag vet kommer passa Sotis. Jag kommer inte ha bråttom att sälja henne. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

Sen vad jag köper för häst efter får vi se, Just nu är jag sugen att köpa en unghäst/ungponny. och Nathalie har lovat att hjälpa mig isf! :) Men jag får se. Jag tänkte köpa några bocker om unghästar och sen får jag se.  Och vad kan gå fel när Nathalie hjälper mig? :) Kolla liksom på hennes ponny. Helt perfekt ponny är det! :')

Kläder jag är sugen på att köpe ! (:

Klänning - Rockabilly 50-talspinup



En underbar klänning i stretching bomull med polkadots, halterneck samt knappar framtill. Har en liten dragkedja på sidan.
Vacker design och passform och är mycket smickrande för figuren!!

Material: Stretchig bomull.
Färg: Svart med vita prickar.
Storlek: S-XL.
Storleksexempel: Medium (38-42), byst 84cm-94cm, midja upp till 85cm, längd 81cm.

429,00 kr



Måndag

Hejhe, förlåt igen för att jag inte skrivit på några dagar. Men har inte haft lust :/
Men idag har det varit en rolig dag så idag är jag sugen på att skriva :D

Har köpte ridgrejer idag. :D
Ett par ridstövlar för 1 899 Kr. :) och på det var det 15% rabatt (:



Sen köpte jag ett bar ridbyxor. Men hitta ingen bild på dom. Men älskar dom! Super sköna!



Hovslagaren var i stallet idag så var där mellan två-halv fem. Sen åkte jag hem, typ satt vid datorn till halv sex, sen åkte jag ut till stallet igen och testade dom nyya grejerna jag köpte :) Och mums på dom! :D Hahah älskar både byxorna och ridstövlarna :)

Köpte också ett par gummi stövlar på Hööks :)

God morgon :)

Nyss vaknat. Funderar på att fråga pappa om han kan skjutsa mig till stallet snart. :)
Isf blir det att rida ut :D  Det är ju bra väder för det så.. Men så trött på att det finns så dåliga ridvägar vid stallet. ;( Man liksom är hellre i paddocken än o rider ut.. De tycker jag är synd.. Menmen

RIP det fina flugtäcket, ca en vecka höll det.. :(

Några saker jag funderar på att köpe :)



Vad tycks?

Torsdag

Hejhej! (:
Igår var jag och marcus i grums, eller aaah vi kom dit runt halv tolv på kvällen :)
Och då blev det att se film :) efter det gick vi o lade oss. Då var väl klockan ca tre. :)
Vaknade kl två idag. haha och gick upp tre :P Satte oss i soffan en stund. Sen blev det mat ist för frulle :D Hahah sen runt fuyra tog vi bussen till Bergvik, vi gick där i ca en timme sen kom pappa och hämtade mig och marcus tog bussen hem till grums igen :)

Pappa skjutsa mig til stallet vid halv sju. Blev att löshoppa henne idag och Renesmee var också med. Och det gjorde så sotis för en gångs skull tyckte det var kul att hoppa. Vi behövde ens inte "rama" in hindret. Hon följde ju efter Renesmee ;) Heheh så det var kul! :D Så imorgon blir det att rida lite i paddocken och sen rida ut och galoppera lite tror jag :)

Smulpaj

Efter att jag baka muffins blev jag sugen på att baka smul paj så det blev det också att göra! Och den blev super duper god den med! :D Hihi

Snar ska jag byta om och åka till Grums med älskling :) Vi ska se på film och bara sega o gosa med massa gottgott som chips och massor :D

BAKDAGS! (:

Hejhej. Idag vakna jag kl sju så tänkte att jag kunde passa på att baka nu när jag är vaken så tidigt och sen blir det att städa :) Här är recepten jag bakade:

Först började jag med Amerikanska chokladmuffins.

~ 12 normalstora (eller kanske lite större...) muffins

4 dl vetemjöl
2 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja

+ eventuellt också 100-200 g hackad choklad utav valfri sort (kan uteslutas)

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao i en skål. Blanda gärna med gaffel så att allt blandas riktigt ordentligt. Vispa ägg, mjölk och olja för hand med en ballongvisp (det går förstås också bra med elvisp), i cirka 1 minut. Blanda i mjölblandningen tillsamamns äggsmeten, rör om tills allt har blandats ordentligt. Tillsätt eventuellt hackad choklad i smeten (eller strö över efter att du har klickat ut smeten i muffinsformar). Grädda i mitten utav ugnen i cirka 15 minuter.


Dom blev jätte snygga! & det var väldigt lätt att göra. När jag smakade på smeten så var den inte alls god men muffinsarna smakade iaf bättre. Så är super nöjd med dom! :)








Var några dagar sen

Förlåt för att jag inte skrivit något. Men eftersom datorn lagt av så har jag ingen lust att skriva på den sega gamla datorn, och helgen har spenderats i Kungälv (:

Börja med i Fredags. :) Jag körde hela vägen till Göteborg, därvi lämnade av Mattias & Lorine :) Sen vidare till Kungälv. Vi var framme runt kanske elva på kvällen :) Pappa blev med in och åt lite och tog en kopp kaffe :) Sen åkte han vidare hm till Karlstad igen :) Snäll pappa jag har som skjutsar en tillKungälv :) <3
I går kom det folk hit, så blev det att äta lite och prata skit :) Sen slappa vi framför tven en stund och sen runt tio tiden blev det kräftor :)  Efter det gick jag typ och lade mig. Men somna inte förens runt 2 xD Dom spela musik i huset så gick inte att sova alls xD

Idag så skulle alla hem igen, men innan det skulle dom gå en runda så vi ungdomar fick vara barnvakt åt dom allra minsta. :) Så jag gick ut och studsa lite studsmatta med dom :) Sen vid ett drog dom hem till sig och jag och Marcus satte oss vid tven och kolla på den till typ sex. :) då drog vi till stranden, det var meningen att vi bara skulle kolla runt lite och sånt (: Men sen kände vi på vattnet och först tog jag av mig byxorna och tänkte bara sätta mig på en sten och svalka mig men sen tog jag av mig tröjan också o doppa mig, och det gjorde även Marcus och emma med :) haha :D
Så jag har badat i havet nu ;)

Men det var ju lite om denna helgen, är lite små stressad nu därför jag skriver så udda :D Men ha det gött! Hejdå! :)

skitdator

Hej

Sitter på min gamla dator då den andra inte vill starta (?) Jag har ingen aning om varför.. Satt i sängen med den så kanske att den blev för varm. för den lagga som tusan efter det så tänkte att jag var tvungen att stänga av en stund så det gjorde jag men det fick jag för de.. Den har dött.

Menmen, Det som är lite kul med den gamla datorn är att jag har gamla bilder. Jag kan ju lägga upp några :)



Hittade denna bilden på mig. Fett gammal :P




Såhär såg jag ju ut förra sommaren.. :/








HISTORIA: SEXGALEN TUPP….

En bonde hade köpt en ny tupp som visade sig vara en riktig sexgalning. Så fort bonden släppte ut honom, så satte han på alla hönorna i tur och ordning. Sedan satte han på dem allihop en gång till. Därefter gick han vidare till ankorna, och sedan gässen, och därefter kalkonen. Sedan tog han alla duvorna i duvslaget. Det sista bonden såg var hur tuppen började om med hönorna en tredje gång.

Det här orkar han aldrig med, tänkte bonden.

Strax efteråt fick han se tuppen ligga livlös på gödselstacken.

”Jaha, tänkte bonden, nu har han knullat ihjäl sig”.

Han tog en spade för att begrava tuppen som plötsligt öppnade ena ögat och viskade:

– Stick! Du skrämmer bort kråkorna!


Nyklippt

Tjenare. :)
Kom nyss hem från krp :)
Har klipptmig idag :D  Blev helt okej.Men har ju inga ideer om hur jag ska ha håret xd Menmen, luggen är min naturliga hårfärg haha ser lite smått roligt ut:P


Onsdag

Hejhej. :)
Jobb idag som vanligt. :) Efter det mötte jag Marcus vid tåg stationen sen gick vi till sandgrund, till bryggan där och lade oss och sola. :) Efter ett tag satte jag mig i vattnet hahah för det var så varmt. men våga inte doppa mig, för var liiite för kallt för det ;)
Vid kvart över sex tog Marcus och jag bussen till stallet. Där tog jag bort hö från hagen som hästarna hade kissat i och sen mötte vi upp emma ( marcus syster) , deras mamma och Henke :) Emma skulle nämligen rida. :D
Och det gick super bra. Blev bara att skritta. och jag är ju ine så duktig på sånt där när nybörjare rider så blev kanske inte så roligt för henne. Men är stolt över Sotis att hon skötte sig! :)

Kom nästan nyss hem. Väntar på att det ska bli ledigt på toa så jag kan bada :) Får se om det finns något varmvatten kvar haha! (:

Tisdag

Jobb idag. (: Var klar  runt tio i tre, mamma mötte mig så gick vi in till stan där Marcus mötte oss. Vi köpte glass och sen hämtade pappa mig och marcus och vi åkte till Hööks. Där blev det att köpa flug spray och flugtäcke. Sen skjutsa pappa oss till stallet och där blev det att mocka ur lite kiss från boxen, marcus drog med bussen som kom och jag gick för att hämta hästen. när jag kom till hagen ville hon inte in så tänkte att jag fyllde på vatten först, och när jag skulle gå tillbaka med vatten hinkarna som jag körde med skottkärra då kunde hon komma, så fick ta med hästen inn också då haha..
Vi hoppade idag och gick väl helt okej. Har ju vart bättre dagar en denna liksom..

Kom hem för en stund sen och ska väl tappa i ett bad och sen sova så jag orkar upp imorgon :)

Sotis nya flugtäcke. Det som var bra med detta var att man kan ta av halsen på täcket :)
Så om Sotis blir mycket biten är det ju bara att sätta på den :)


Hemkommen från stallet

Bra dag idag i stallet. Hästen var jätte duktig. Jag red barbacka idag, ibörjan var det ju lite läskigt att ha mig så nära inpå henne haha så blev en liten protest hehe men efter det skritta jag mycket och slutade med att trava någora varv. I höger varv var hon styrbar meSå det är något som vi får träna på när det är barbacka nästa gång. :)

Lorine & Mattias blev med till stallet. Det första Lorine gjorde till Sotis var att smacka så hon fattar iaf att det är det sljudet som hör till häst. haha så nu har jag stooooora planer för Lorine! :D:D:D haha ;)

Menmen, imorgon blir det att hoppa oxer. Höja lite och se hur det går. Men blir nog ingen bana då utan bara en oxer och kanske något till hinder :)



Yourlucksin <3


Lorine vid poolen! (:

Besök från Göteborg

Mattias & Lorine är här på besök i Karlstad:) Trevligt att få se dom ibland! :D
Just nu leker hon vid poolen, hon städar trappen med en borste haha söt hon! :)
Får se vad som hittas på sen! :) Jag ska iaf till stallet och rida eller longera sen :) Beror på hur varmt det är när jag kommer till stallet, men är sugen på att hoppa imorgon så blir nog att rida idag :)

Kungälv

Hejhej, Kom precis hem från Kungälv! :)
Har varit en väldigt trevlig helg, och skönt att komma ifrån Karlstad också! :)

Vi kom fram vid ca åtta på Fredagen, då blev det att gå runt lite i Kungälv och kolla in stället, gick även till Willys och köpte chips och dricka :) Sen blev det hem till Henke och äta mat sen blev det inte så mycket mer, vi fick sova i källaren så vi gjorde i ordning där och sen sov vi :)
Lördag vakna jag och såg att det var fint väder. Så jag gick upp ca tio och åt frukost med Marcus mamma och henke. :) Marcus han sov fortfarande så jag la mig och sola efter frukosten, och det var gött och länge sen haha. Inge kul att jobba hela dagarna när det är fint väder och sen när man kommer hem så börjar molnen komma fram... Menmen, efter att jag solade så gick jag, Marcus & emma( hans syster) runt i Kungälv och kollade in affärerna. :) Emma köpte lite grejer, men jag köpte bara en hårborste :) Sen efter det blev det hem igen och göra sig i ordning för kräftskiva :)..

Dit vi skulle på kräftskiva va typ ute på landet bland riktiga bönder iaf! haha men kul var det. Men finns inte mycket att skriva om det, vi fick gårunt på en åker och svara på fråger sen så satt vi mest vid borden och pratade. :) Vi var hemma runt tolv och då gick vi och lade oss så vi skulle orka med Göteborg dagen efter :)



Jag inne i Kungälv :)


Söndagen spenderades i Göteborg, Jag köpte en jätte gullig klänning som jag är jätte kär i! :) och så köpte jag jätte snygga strumpor! :D Hehe, marcus köpte en rosa tröja, solglasögon och något mer :) Emma köpte också en klänning som var jätte gullig :)




Jag & Emma :)



RSS 2.0