Sodexo

Hej. (:

Jobb idag som vanligt. Och fan vad soft sommar jobb detta är :) Man kan gå lugnt runt och städa och prata med folk. Sen på lunchen kan man gå upp på taket och äta och sola :)
& det är ju inte så himmla mycket man behöver göra nu när halva personalen har semester :)
När jag städar kontoren så är alla lediga eller har lunch haha. :) Bara det gör så att det går fortare att städa. och att börja halv elva är bäst! :)


Börjar bli en städtant ;)

Hehe, menmen, :) Mamma har besök hemma så jag bestämde mig för att gå hem till pappa och vara där så länge, inge roliga personer som kom hem t mamma så! :D Hehe, så jag tog bussen till stallet vid sju. Sen en timme senare tog jag bussen hem med älskling då hans moped sluta funka som vanligt :) Men gjorde inget för mig för får bara vara längre med han :)
Fast jag blev ganska osocial i soffan haha jag somna och sen kom tobbe och lämnade gastuben och då åkte marcus med hem tillbaka t Forshaga :)

Imorgon blir det städa och sen ta tåget till Göteborg med Marcus, där hämtar Marcus mammma oss så ska vi till henke i Kungälv ( tror det hette så (A).)
Så antagligen kommer jag inte skriva något här under helgen men ska försöka. :)


God natt alla! (:
Haha bilden bjuder jag på ! :D;)

Tisdag, hoppning!

Hej alla! (:

Jobb idag som vanligt. Sluta runt tre, mamma hämta mig och vi åkte till Mc donalds för att köpa glass och vänta på min buss som skulle gå kvart i fyra :)

Väl på bussen så träffar jag Nathalie, så vi sitter och pratar och har det trevligt, båda skulle till stallet så hadde iaf inte tråkigt när man gick från bussen t stallet (:

Vi gjorde i ordning hö och Johanna lärde oss att knoppa man :D Så nu kanske man kan det :)
Efter det gick vi ner till ridhuset och byggde hinder. Blev en bana på fem hinder ( om jag inte missa ngt nu). Sen hämta jag Sotis och gjorde i ordning henne :)

Hoppningen gick bra. Börja med ett kryss och hoppa det några gånger. Sen hoppa jag banan, och första hindret var en oxer så det var ju lite spännande! haha men vi hoppa banan två-tre gånger och det gick bra. :)
Sen fick Nathalie hoppa lite också, men Sotis var lite piggare då. Haha men det gick bra ändå! :)


Nu har jag precis vart upp till katterna, skulle ge dom mat. men dom är ute och ville inte komma in så dom fick vara utan! Haha (: Men ska snart gå och lägga mig. Är ganska trött på morgonen, beror nog på att jag lägger mig för sent.


Imorgon blir det träning för Ann-cha igen! :)



Bild från idag :)



Blev en del suddiga bilder







Måndag

Hej! :)

Segt med måndagar, knappt så man kommer upp ur sängen då! Mamma var snäll och skjutsade mig till Helmia :) Så var där vid halv elva och klar vid tre, gick in till stan för tänkte att jag skulle med bussen till stallet som gick kvart över tre. Men nejdå.. den kom aldrig. Så jag tog bussen till hööks och köpte ett par tyglar, mamma var snäll o kom med pengar och ssen skjutsa hon mig till busstationen så tog jag bussen till stallet vid kvar över fyra :)

När jag kom till stallet mockade jag. Sen hämtade jag Sotis och bestämde mig för att knoppa manen, haha blev inge bra alls. Jag glömde självklart att ta kort på det det menmen.. vid ca halv sju så blev det att rida i paddocken, sotis var väldigt mjuk idag men ville ändå inte arbeta helt i början, sen bestämde jag mig för att sitta ner i traven och det gick ju bra :) Sotis gick super fint efter något varv i trav och sen flöt allt på super. Hon var jätte fin och rida! :) Älskar henne mest av allt :)

Kom hem för en stund sen, har precis ätit och ska snart lägga mig så jag orkar upp imorgon, och imorgon är det hopp dags! :D Nathalie ska bygga en bana till mig och sotis, vi får se hur det går! :)

Söndag

Hej! (:

Sov hos Marcus i natt, och idag är det ett halvår sen vi blev tillsammans. (: Tiden går fort. och jag hoppas det kommer bli många mer månader och år med älsklingen, för han är verkligen underbar :)


Men jaja, idag gick jag upp nio för att ta bussen till stallet vid 10.53 (tror jag det var xD), mötte Nathalie vid bussen för idag var det hon som skulle få rida Sotis  :)

Väl vid stallet så hämtade vi Sotis direkt. Sotis tyckte nog det var för tidigt att komma in för hon var små stressad och smått störd! :D Haha, :)
jag fick börja rida, så vi red i paddocken, blev att hoppa några hopp också, så först några i trav och sen vågade jag mig på ett hopp i galopp haha. Modig jag (A)
Sen fick Nathalie rida, och som vanligt ska Sotis dumma sig med alla nya haha men hon acceptera Nathalie ovanligt snabbt och det känns jätte bra. Om det är Sotis som börjar mogna eller om det var Nathalie som var allmänt dukig vet jag inte, men antagligen båda delarna :D hehe så jag är stolt över min bebis :D <3

Några bilder från idag:


Sotis innan vi gick ut och red (:



Nathalie rider Sotis (:


Nathalie rider Sotis (:



Bjuder även på en grymt suddig bild.
Men så blir det ju i ridhus oftast.... x)



Nathalie rider Sotis (:


Bilder

Kom ju på att jag tog kort på Sotis i torsdags. :) Och så skulle jag rida ut med Maria och Lisa också. Men det med uteritten blev inte som jag hade tänkt mig. Vi kom typ hundra meter och sen började Sotis krångla eftersom hon hatar all knott och mygg. Så jag fick hoppa av och gå mend henne, och då helt plötsligt var myggen inte alls jobbia längre. Men inte fick jag sitta upp inte, då var dom ju där igen av någon konstig anledning. HAHA skithäst! :p

Men gick runt åkern sen in i stallet och dränkte henne i flugspray och sen ut och red själv. Självklart skulle hon krångla så jag hoppa av och ledde henne en bit. Sen märkte jag att myggan var borta och hoppa upp på henne igen, visst hon fortsatte att vara svin jobbig men jag struntade i det helt då. Så blev en tur på grusvägen i skogen. Galopperade en bit och sen trava jag tillbaka och sen galoppera jag igen och galoppera tillbaka. Sen red vi hem igen, och då var jag nöjd! :)

Bilderna kommer senare för Marcus dator suger säääämst!

Helg igen då! :)

Hej!

Har inte orkar skrivit något då jag bor hos mamma nu i någon vecka och hennes internet är segt. Så jag tänkte att idag kan jag kanske skriva liite när jag ändå är hos marcus. Men det tog ännu längre tid att komma in här idag, på hans dator. Så sk väl skriva mer ändå när jag är hos mamma. :)

Menmen, har inte hänt så mycket sen senast jag skrev. Har jobbat som vanligt, fick reda på att jag har jobbat en timme extra varje dag haha så får sluta tidigare nästa vecka :).
Just nu är jag hos Marcus i Grums, men vi ska ta bussen in till staden om en stund och där vänta på bussen till Forshaga som går vi sju =)
Imorgon ska en i stallet få testa att rida Sotis. Ska bli spännande och se vad Sotis tycker om henne då! :)

Förut idag var jag och Marcus ute och tog lite kort på hans ena katt Björnis. Kanske slänger in någon bild här, vem vet ;)

Menmne, nu ska jag dra. Ha det så bra alla!

Pusss!



Tisdag- JOBB!

Tjenare!

Precis kommit hem från jobbet, sitter på msn och snackar med fölk och är grymt nervös inför sen!

Idag har dagen gått lagomt fort. Jag låg inte efter i schemat och inte före. Nästan heelt perfekt! ;d Så när jag var klar var det bara att åka hem :)
Har varit lite pedant idag och tagit ställen där jag inte behöver ta, som vid väggen sopa jag upp lite grus och sånt :) Putsade diskmaskinen xD haha

Jaja. sånt gjorde jag idag. :) Skriver väl mera sen om hur det gick på träningen. :) Hare så brao så länge! :) PÖSSS



Måndag

hejhej!

Idag vakna jag klockan åtta (: Och jag var pigg också!!!
Mamma var snäll och skjutsa mig till jobbet idag eftersom det regnade. (: Tur det för om jag hade fått tagit bussen hade jag nog kommit liiite för sent x)
När jag väl var på jobbet gick jag och tömde några papperskorgar sen gick jag och fika med Frida :) Frida är den andra sommarjobbaren, verkar väldigt trevlig! Har bara hunnit pratat med henne typ tre gånger :P
Menmen, pratade med henne så mycket så glömde bort att jobba haha så blev tjugo minuters rast ist för tio x) Men jag hann med allt innan halv fyra ändå. Men är det så att man kan sova för mycket? För jag lade mig runt nio igår kväll och är helt slut! Jag har gått på halvfart hela dagen.. x)

Menmen, :D Efter jobbet mötte jag älsk och tobbe, men tobbe drog  ganska direkt och jag och älsk satte oss och fika medans vi väntade på bussen som gick kvart i fem till stallet :)
Tiden gick väldigt långsamt och jag var sååå trött! Men till slut var klockan kvart i och jag fick åka till stallet :)

När jag kom till stallet gick jag och mocka direkt :) sen kom det folk som jag prata med och sånt, Sen efter det skulle jag och Natalie släppa ihop våra hästar i paddocken igen, :) Och idag var det bara något varv spring om ens det. Sen så stod dom bredvid varandra och åt :) Så det kommer nog gå bra att ha dom tillsammans! :)
Efter att vi hade släppt ihop dom en stund så gick jag ut och gick med Sotis. Och då ringde min tränare så vi bestämde tid för ett pass för henne! :D Så det blir imorgon klockan 20.00 ;)

Hade även kvällen i stallet idag. Och dom var snälla i stallet och gick med att ge hästarna sitt kvälls hö 20 minuter för tidigt(A) haha snälla :D

menmen, har hunnit med att baka också men ska nog slänga bröden. Uch så torra dom blev!!!!! Så dom vill jag ens inte prata om! ;)

Söndag

Hej :)

Haft en bra helg som jag har spenderat med älskling! (:

I fredags åkte jag till han och sov där. :) Kommer inte ihåg exakt vad vi gjorde, men har för mig att vi låg framför tven och kollade på någon film :)Sen gick vi och lade oss men Marcus kunde inte sova så jag skicka iväg han så han kunde greja bil med tobbe :P Så vid två på natten kom han hem och lade sig och pussa på mig :)

På lördag morgon vakna vi runt kanske tio-elva. :) Mamma ringde då och fråga om vi kunde åka till stallet vid halv två eftersom hon skulle iväg och jobba på Bluemoon bar på kvällen :) Så vid halv två var jag i stallet, Det blev att rida ganska länge faktiskt. Red över markbommar och sånt (:
Efter det så drog jag hem, var hemma runt fem kanske, så blev att hoppa in i duschen och sen skjutsa mamma mig till bussen för jag skulle till Marcus igen :)
När jag kom till han så var han & tobbe i Henkes garage och greja bil så där var vi någon timme, :) Sen drog vi och hyrde film i Skived. :) Det blev att se Ritualen. :) Den var ganska seg att se på.. men ändå helt okej!
Men mitt i filmen drog ju Marcus iväg till tobbe för att städa xD Så jag fick ligga i sängen o glo upp i taket. xD Hann till och med äta xD  men sen kom han hem iaf och då såg vi klart den :)
Vi somna runt två typ :)

Idag så vakna vi runt nio, det var meningen att jag skulle med bussen till stallet 09.53 men örkade inte xD Så Marcus mamma var snäll och skjutsade mig till stallet vid tolv :) Hade lunchen där, det gick fort sen så släppte vi ihop Sotis med en ponny som hon kanske ska stå med i sommar :) Men tydligen är den hästen en sån som helst är själv i hagen, så dom får släppas i hop dom gångerna vi är med ifall dom får för sig att döda varandra ;d
Efter det longerade jag sotis. Tog fram ett litet hinder som vi longera över och sen la jag några bommar på några block så hon fick höja benen lite utan att hoppa ;D

Menmen, kom nyss hem, har varit ute och gått med mamma en timme :) Härligt!

FREDAG! :D

Hejsan! :)

Idag var det jobb igen då :) Var nog lite snabbare idag än dom andra dagarna för hann med en rast på en kvart + att jag var klar tidigt :) Älskling är inte hemma idag förens vid åtta så jag drar nog ner till stan för att shoppa lite (: Har ju fått lönen nu så ! :D

Igår såg jag och älsk på harry potter. Och det är LÄTT den bästa filmen av alla harry potter filmerna, Värd att se iaf! :D Lite små roligt slut också :P ;))

Jaja. nu ska jag mata katterna så hejdå :D




Harry Potter & Dödsrelikerna del 2 i morgon!

Ja då blir det att dra på Harry Potter & Dödsrelikerna del 2 imorgon med älsk. (: Hoppas den är bra för så dyr den biljetten var så är jag pank ett tag xD Haha :D




God morgon (:

Hej ! (:

Sitter o väntar på att pappa ska kommaoch skjutsa mig till jobbet (:
Hoppas dagen går fort för idag är jag sliten! Så ska sova en stund när jag komer hem där ifrån :)

Efter det ska jag vara med Älsklingen, var ju evigheter sen man såg han <3






Tisdag

Tjenare!
Segt idag på jobbet. är klar ganska tidigt och att sitta okolla på folk är ganska kul ibland ;D Åskade idag också. Mindre kul.

mamma var snäll och hämtade mig på Helmia idag. Och hon skjutsa mig även till stallet :) Där hjälpte hon mig att mocka och så medans jag stressred för jag såg hur dom mörkare molnen kom snabbt imot mig. haha. Hann rida 20 minuter sen kom molnen och jag hann precis in innan det börja regna. HAHA

Snart blir det att gå ner till mamma och äta. Efterdet ska jag hem till pappa och kolla på en film som jag väntat på i några timmar! xD Så jag hoppas den är bra! :D

Nej nu ska jag byta om och dra. Skriver kanske senare. (:

Löshoppning :D

Tjenare (:

Idag var det första arbetsdagen och det gick super :) Var klar runt halv tre så gick upp på taket o sola en liten stunt. Sen vid halv fyra mötte jag mamma på stan, vi s´hoppa en del grejs :D
Efter stan cykla vi hem och åt och sen skjutsa mamma mig till stallet. :) Jag pussa på sotis lite sen gjorde i ordning hö och mat. Borsta på henne (: Sen bestämde jag mig för att löshoppa henne. (: Såå jag ringde pappa så kom han o hjälpte mig (:


 

Söndag

Hejhejj (:
Idag hade jag morgon i stallet (: Var seg som fan efter gårdagen haha. Var där runt halv åtta. Och glömde självklart att ta allergi tablett såblev så jävla allergisk. Så vid nio drog jag hem, Men pussa iaf på Sotis och gjorde henne fin. Men när jag släppte ut henne så börja det självklart att regna!!!!!!

Nöjesfabriken

Hejsan,
Sitter och väntar på att klockan ska bli tio så jag kan dra t Nöjes. Ska bli kul att få komma ut lite :)
Var in till Vicke förut och hon sminka mig och fixade mitt hår så nu är jag riktigt nöjd!!!! :)


Såhär blev jag efter att Vicke gjort mig fin! :D Vad tycks?=)

Menmen, kanske ska berätta lite om vadjag gjort idag? :D
Vakna kl sex i morse!!!!! Vem gör det liksom frivilligt??:S Menmen, kunde inte somna om så satte på en film, Red hetter den :) Den var väldigt bra!
När filmen var slut var det nästan exakt som pappa vakna så då kunde jag få lite sällskap o äta frukost med någon! :D
Efter frukosten drog Birgitta, pappa o jag t stan. Dom skulle växla pengar eftersom dom åker utomlands snart. Sen fika vi lite också. Så avsluta vi på Granngården med att köpa foder till Sotis och en hink som vi kan ha vatten i i hagen :)

Vid tre drog jag till stallet. Greja lite i hagen, letade efter flugtäcket som sotis haft sönder så blir att laga det. Sen så longera jag henne lite och sen släppte henne i paddocken så hon fick dampa av sig lite :)

Och senare drog jag ju t vicke o blev sminkad :)



Åska

Just nu sitter alla ute på terrassen och grillar och har det trevligt i åskvädret. Vid såna tillfällen är det riktigt trevligt med åska :) Och jag har blivit grymt sugen på att baka något. Men har ingen ide på vad jag kan baka. Någon som har någon ide?? =)

Jag vill just nu vara fem år äldre om inte mer till och med. Jag vill köpa ett hus på landet med ett litet stall, som man kan renovera lite smått. :) Ha en liten ponny och en häst, så vill jag ha två barn också! Och så klart vill jag vara gift (: (A) Varje gång vi får hem ett blad med massor av hus som är till salu så blir jag sugen på att köpa ett hus och alla tankar flyger runt i huvudet hehe :D



Tjeeeena

Hejhej,

Igår var jag & älsk i stallet och klippte bort massor av höga blommor så man kunde gå till hagen sotis står i ;D Och idag har jag sån träningsvärk hahahah! i benen också.. vet inte hur jag lyckades. x)
Menmen, sov hos han i natt. Kom precis hem (: vi har mest legat i sängen o kollat tv (: Sen tog vi bussen in t stan vid fyra så jag köpte nya kläder och sånt! :D

Får se vad som händer senare (: Sitta här och ta det lugnt antar jag :D

God morgon :)

Hej.

Vakna runt ett idag. (: Har inte gjort så mkt efter det. Går runt och är cp trött.
Sen blir det att dra t stallet o rida ut tror jag :) Efter det ska jag hem och göra
mig i ordning för att sen dra till älskling :)

Men är alldeles för trött för att skriva mer så herra (:



God morgon (:

Hej, (: Sitter och väntar på att mamma ska hämta mig (: Vi ska åka o kolla skor till oss. Jag ska ha ett par som jag ska ha när jag ska ut o springa och mamma ska  ha ett par som hon ska ha till vardagen (: Blir nog t Edsvalla o kolla, men jag tror inte vi hittar några därför det har vi aldrig gjort ;)

Ingen häst idag så blir att ta det lugnt resten av dagen (:



Sen kväll/natt igår :)

Hejhej. Igår blev det att träffa Fredrik, Vi gjorde inte så mkt. Skulle skjutsa två t Edsvalla men dom ångra sig så vi hämta dom och släppte av dom i stan. Sen ringde bror hans och då skulle vi skjutsa dom :) Så vi åkte bil till klockan var runt fem på morgonen x) Men trevligt vare :) :D


Vi stanna till vid kroppkärrssjön också och himlen var väldigt fin där! :D ;)

Idag blir det att ta det lugnt. Vaknade runt två :) Ska ner t mamma och äta vid tre och sen ikväll ska jag t stallet och ta in hästar och så har jag även kvällsfodringen :)

Filmdags

Funderar på att se the adjustment bureau. Någon som sett den, är den bra ? =)


Trött-.-

Hej igen :)

Sitter här nu och är lite halvtröttt.. Eller okej jag somnar nog när som helst xD
Har varit i stallet idag och blev att rida ut. Sotis tyckte det var jätte jobbigt med alla flugor, red ut med Johanna o Seven förresten :D Men vi fick vända efter kanske tio min eftersomm det var så flugit. Så imorgon får jag åka o köpa flugspray. (: så att jag kan rida ut :)

Grillkväll igår (:

Tjenare.

Igår så blev det att dra t Kroppkärrssjön för  att grilla  lite. Träffade Fredrik också som var där  o fiska, så vi satte oss vid han och störde han lite, Vi försökte få igång brasa men gick inge bra så fredrik gick och hämtade ved som han hade i bilen :D Och då hände det saker och vi kunde grilla :D Efter att vi grillat satt vio prata och kollade in Maris nya mobil :D Den verkar väldigt bra (: Nästan så man är sugen på att köpa en:D ;)
Liz drog vid tio och mari kanske runt halv elva, jag bestämde mig för att vara kvar en stund till och fiska lite :D en det började regna så vi gick och satte oss under ett träd o gjorde en ny brasa, då kom hampus och höll oss sällskap också, och hans kompisar också lite då o då, dom gjorde popcorn :) Vid halv ett drog jag hem  typ. :) Då kom Marcus förbi en stund och sen somnade jag :)

Idag: Vaknade halv sex av att det spöregna och att det åska, och självklart kan jag ju inte sova när det åskar, men det slutade ganska fort :) Så somna om och vakna vid sju när pappa gick. Men somna om fort igen, och vakna vid åtta, och sen nio. Och då gick jag upp. :) Ska snart fixa håret och sen ta bussen in t stan för att gå och jobba några timmar :) Gu så gött med pengar :D ;)

Sen har jag hästen också, men tror inte jag orkar rida idag för jag blir helt slut av att jobba. Och är ju smått stressad på morgonen så vaknar ju flera timmar för tidigt. Så jag får ingen ro när jag ska sova. :/ Så ikväll ska jag läggamig ganska tidigt och vara ledig en vecka, sen så ska jag jobba fyra veckor igen. :P

Bilder från idag:

Min gulliga grill :)


Henrik fick en liten fisk :)


Mari och  Liz :)


Helt okej väder alltså :D


Och Fredrik fick också en feeesk ;D

De va några bilder. :) Nu ska jag dra till jobbet, men har mobilen med och ni får gärna messa mig :)


RSS 2.0