Soooligt :D

Tjohej!

Idag sov jag till typ nio kanske tio, kommer inte ihåg x) Men bakade muffins på morgonen sen var jag ute och sola till typ tre. :) Så har fått lite färg nu ;)
Vid sex drog jag till stallet, och egentligen orka jag inte rida men två i stallet skulle ut och dom var så snälla och bjöd med mig ;) Så vi red en liten tur :) Men när vi skulle tillbaka te stallet såg vi att en av ponnysarna hade rymt så ja och Anna bestämde oss för att rida ett varv runt åkern för att slippa få våra hästar galna av att ponnyn va lös x) Men när vi kom tillbaka till stallet igen så var han fortfarande lös så jag typ sprang in i boxen med sotis, för hon fattar ju inte vad det är för små saker dom där ponnysarna så hon skulle väl skita på sig om hon såg en av dom springa runt lös (HAHA) Men allt gick bra, och jag oroar mig alltid för mkt för allt. Men det är så gött sen efteråt när allt gått bra för då älskar jag hästen min ännu mer ;) haha :D <3

När vi kom hem från stallet var älsk utanför huset och vänta, för vi skulle på bio kl nio och jag var hemma runt åtta så var litte bröttom :D vi såg filmen scream4 och den var fett bra -:D


hehe denna bilden bjur jjag på ;D Bilden är tagen iigår när sofia var
med till stallet :)


Bild från igår. Sofia som rider :)

tjohej

Hej :)
Idag har Sofia varit med i stallet :D Det var länge sen man träffa den tösen!
Det var hon som fik rida mest idag, Först i ridhuset. :) Sen efter det gick vi ut
och kollade ridvägar :P Och jag fick mina ryck ibland och gick rakt ut i skogen
haha men sotis var så duktig och sa inte imot x) hittade även en stig men några
backar som vi gick upp för också :) Vi var väl ute en timme eller något och i
ridhuset kanske 45 min:) men det har varit en grymt bra dag! :)

God morgon ;p

vaknade precis, ska snart gå till mamma och äta frukost för hos pappi finns det aldrig något gött att äta x) Ligger fortfarande i sängen så vet inte vad det är för väder ute men dom sa att det skulle bli molnnigt idag :/ men om det blir fint så blir det att steka i solen någon timme ;)

Sen runt tre ska jag iväg till stallet. :) Ska nog rida ut idag, beror på vad jag är sugen påå när jag kommer t stallet :) Men älsk ska eventuellt med dit och då blir det väl antagligen ut :)


Stallkatten :)

Måndag

Tjohej :)
Inatt sov jag hos älsk :) Blev att var uppe till ca två ;O för ingen av oss kunde somna :P
Vaknade runt tio på morgonn ändå x) hade hoppats på att få sova lite längre menmen :D
Mamma hämtade mig och Marcus ca elva :) När vi kom hemtill mig blev det fika på terrasen
samt sola ;) Efter det (runt ett) drog vi till Hööks, Prata lite med Lisa och köpte en flugluva
till Sotis :) Efter det åkte vi till Biltema och köpte en pakethållare till min cykel :P
Och sist drog vi till Bergvik, :) Jag och marcus gick i affärer medans mamma handlade
mat :) Mamma letade efter en grill också men hitta ingen på Maxi som hon tyckte om
så drog in på coop också. Där hitta hon en för ca 250kr :) så det köpte vi och så grilla vi
när vi kom hem :D
Älsk åkte nyss hemm också. Kommer sakna han inatt <3



Påskmaaat

Sov hos älskling i natt :) Vi vaknade runt nio typ kanske :) Så blev det att äta lite och sen ut och sola :P Sola till ca tolv, sen gick vi runt lite i Forshaga sen runt kankse halv två blev det i2 marknaden :) Där blev det att köpa fyra piercingar munk och sprittsar eller vad det heter :P

Efter i2 blev det hem till mamma och äta påsk mat :) Fett gött och nu är jag tjock x) Blev även gottgott till efterrätt (A) :D  Satt hos mamma till kl halv sex sen blev det upp till pappa och byta om och dra till stallet o ta in hästar, :) Det gick ganska fort att ta in hästarna sen tog vi ut Sotis i paddocken och där fick hon springa lite :P







hehe

Gift man är otrogen, men har en skön anledning!

Hustrun kommer hem tidigare än väntat och finner sin man i sovrummet älskande med en mycket attraktiv ung kvinna. Hustrun blir naturligtvis upprörd och skriker gråtande:

"Du är ett oförbätterligt svin. Hur vågar du göra så här mot mig en trogen hustru mor till våra barn. Jag lämnar dig och begär omedelbart skilsmässa!"

Mannen svarar: "Vänta nu en minut älskling så jag åtminstone får berätta hur detta hände."
Hustrun säger: "OK men det blir nog de sista ord du säger till mig!!"
Mannen börjar berätta.
"Jag hoppade in i bilen för att åka hem, då bad den här unga damen om lift.
Hon såg så deppig, ledsen och försvarslös ut så jag tyckte synd omhenne och lät henne komma in i bilen. Jag märkte att hon var mager, inteså välklädd och smutsig. Hon berättade för mig att hon inte ätit på tre dar så i min medkänsla tog jag med henne hem och värmde upp de enchilada jag gjorde till dig i går, men som du inte åt upp för du ville inte gå upp i vikt.

Den stackars flickan slukade dom och tyckte det var gott.Då hon behövde bli ren föreslog jag att hon skulle ta en dusch.Medan hon tog en lång välbehövlig dusch såg jag att hennes kläder var så trasiga så jag slängde dom och gav henne de där designade jeansen som du inte använt för du tycker de är för tighta.

Så gav jag henne de underkläder du fick av mig på vår bröllopsdag och som du inte använder för du tyckte jag hade dålig smak. Sen hittade jag den där sexiga blusen min syster gav dig i julklapp och som du inte använder bara för att genera henne. Jag gav henne också de dyra bootsen som du köpte i en boutique men som du inte använder för att en annan kvinna på ditt jobb skaffat likadana."

Mannen tog ett snabbt andetag och fortsatte.

"Hon var såå tacksam för att jag förstod hennes situation så när jag följde henne till dörren när hon skulle gå vände hon sig mot mig med tårar i ögonen och frågade:
Är det något mer som din fru inte använder längre?"


Onsdag

Idag blev det ingen skola, var alldeles för trött ;/ Men gick upp vid halv elva.
Prata med älskling i telefon en stund och efter det har jag bara suttit här :)
Blir att dra in till stan om ca en timme typ och äta lunch med Marcus :)
Så får jag pussa på han lite, har saknat han mega mkt <3<3<3 :)

Igår köpte jag en ny bikini från BikBok :) Rosa ;) haha :D Och så hitta jag en
fin tunika eller någo liknande som jag ska ha på dopet på Söndag :)
Och idag ska jag se om jag hittar ett par billiga vita byxor som jag kan ha till :)

Bild på sakerna kanske kommer senare :)

Tjarååå


Ful bild på mig men den bjur jag på ;)

Måndag

Inte hänt så mycket idag, hade ont i halsen nr jag vaknade i morse.. Så börjar väl bli sjuk.. :(

Idag var älsk med till stallet igen :) Red ut på åkern idag och galopperade lite :P Sotis verkade tycka det var väldigt kul iaf :) Marcus tog även några kort på oss :)


söndag

Hej! :D

Idag blev det att gå upp tidigt. Pappa väckte mig kvart i sju, hade utsläppet i stallet och skulle vara där runt kvart över sju :) Blev bara att släppa ut hästarna då eftersom jag skulle tillbaka senare för att ha insläppet. :) Kom hem från stallet runt halv tio. Hoppade in i duschen och sen drog jag ner till mamma och satte mig o sola till kl var halv ett typ, då kom älsk hit :) Vi följde med mamma till blomster landet och köpte jord, efter det blev det hem och sola lite :P vid halv fem skjutsa älsk mig till stallet, han stannade även kvar och hjälpte mig :) Red ett tag och Sotis skötte sig jätte bra :) Sen fick jag även rida på Annas häst :D Och det var kul och väldigt ovant. hehe Var länge sen jag red nägon annan häst än Sotis :O

http://www.youtube.com/watch?v=igznBrWXTrc

Liten video när jag red :P

Helg dåe :)

Tjue.

Gött med helg :) Idag har jag varit med Älsk. Sov hos han inatt. :) Kom hem runt tolv- halv ett. Då blev det att göra iordning sig för stallet och dra in te stan för att hoppa på bussen till stallet :) I stallet blev det att mocka o göra iordning mat och fylla vattenhinh :) Sen blev de att ta in sotis och göra ren henne från all lera hehe, sen tog jag henne te paddocken och longerade :) Men hon var syyyper seg idag. Det var varmt så berodde nog på det. Så blev ett lugnt pass idag på ca 30 min :) Efter att jag longerat så tog jag in hästarna i stallet sen vid sex kom pappa och hämta mig :)

När jag kom hem så kom älsk förbi för att hämta sitt busskort, han var väl här ca en timme så jag fick pussa på han lite :) Sen när han hade åkt så beställde jag pizza så pappa åkte och hämta den :) Men smartsom han är så åkte han till fel pizzeria xD hahaha så tog lite tid :P Men när jag väl fick  min pizzaså blev det att se film och käka pizza. :D Sen dess har jag suttit här i min säng och kollat film :)

Branäs

Sista natten i Branäs. :) Blir hemmagjord pizza nu :D

Idag vakna vi runt tio kanske. Gjorde i ordning oss och gav oss ut i backen. ;D Prova en ny backe idag som var superkul :D Massa småhopp och sånt :D hehe. kände mig duktig som klara att stå upp i dom hoppen xD hahhaha efter den backen blev det backen vi har vart i alla dagarna. Men det fanns hopp i den med ;) haha :D Åkte typ te kl var fyra. Drog te stugan och vila lite och sen åkte vi till sju:D Efter det har vi tagit det lugnt :) Blir att lägga sig snart. för imorgon blir det att städa stugan och åka slalom ;)


:)


Jag i liften upp :D


Jag testar älsklings skidglasögon :P

Torsdag

Tjohej. :) sitter i Branäs nu :D Åkte vid halv nio i  morse, började med att hämta Pontus :) Sen hem och hämta häst täcke. Efter det blev det till stallet och lämna täcket och sen te Marcus och hämta han :D sen drog vi till Branäs. :P Var där runt tolv :) Blev att grilla direkt när vi kom fram och sen vid halv två blev det att åka slalom te typ halv fem, och herregud vad dåligg jag är på att åka slalom dåe :O haha märks att det var flera år sen sist :P

Efter slalomet har vi bara tagit det lugggggnnnt -:)


Bild från backen idag :)

Onsdag

Heey!

Skolan idag igen, Plugga lite matte idag, drog hem runt halv tolv och vidare till stallet. Mocka och sånt sen fick sotis gå utan täcke resten av dagen för jag tyckte så synd om henne som skulle ha sitt vintertäcke på idag. Haha och nu kom jga på att det vintertäcket ligger på golvet i stallet. xD fan glömde hänga upp det! xD menmen, ska  dit  ikväll igen och lämna regntäcket så får ta reda på det då :P hehe

Vid sex blirre bio med älsk :) Blir att se I am number four. :) och som sagt efter det så blir det stallet igen x)

menmen, nu ska jag bada och sen göra i ordning mig för bion ;) Pussheeeej

Tisdag

Tjohej. Var ett tag sen jag skrev. Menmen, :D

Skolan idag då. Blev att göra två engelska prov, ett vet jag gick lite bättre. Hoppas iaf att det blir godkänt :P hahah x) Fick sluta runt ett, kom hem runt två. :)
Funderar på om jag ska börja packa till branäs resan, eller om det är lite för tidgt för det än :P Har ju ingenting att göra tills typ kl fem. ;( Och det är jävligt kallt i huset också xD


Kankse ska lägga mig o vila en stund :)

RSS 2.0