Fredag

tjohej. :D

Sitter hemma hos älsk nu =) Blir att äta fruktsallad snart hihi =)

idag har jag vart med eeeelskpeeelsk hela dagen =D och så blev det att träffa amanda o henke också =) vi följde med dom te rusta och sen följde dom med te Bergvik. och vi hann fika med mamms också. haha

pappa har ju fått sin nya bil nu så den fick jag åka i också haha o herregud vad pappa passa i den. hahah han e gubbe nu iaf :D hahahahahaha.

men jag orkar fan inte skriva. tjarå

höm..

hehe funderar på att göra tårta ngn dag =D Och har inge papper o penna så får skriva in det här haha :D

Marsipantårta

1 tårta


Kanongod tårta och så är den ju hemmagjord också.

Ingredienser

Tårtbotten:
3 ägg
2 dl socker
1 dl hett vatten
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Marsipan:
3/4 kkp mjölk
1 kkp mjöl
500 g skållad mald mandel
3-4 hg florsocker
1 msk vaniljsocker

Fyllning 1:
3 dl marsankräm
1 dl vispad grädde

Fyllning 2:
1-2 dl jorgubbssylt

Fyllning 3:
3 dl vispad grädde

Garnering:
Marsipan

<3

Tjohej..

Idag var det meningen att jag skulle iväg till skolan en snabbis :) Men så blev det ju inte. Haha somna om så sket sig. x) menmen, ja ska dit imorgon ist :) Så dagen har varit lugn. Vakna runt elva-tolv och gick upp o laga lite mat. för jag var inte alls sugen på frukost x) haha. Marcus kommer hit om ngn timme och sen blir det att han följer med te stallet haha :D efter det så blir det väl hem och byta om och dra te solberg och kolla på stall platsen :)
Kan ju skriva mer sen hur det gick i stallet och sånt :)

tjohej

heey. gick o lade mig vid 8 idag hahah trodde jag skulle klara att sova hela natten men hade fel.. Vakna nyss x)
Så tänkte att jag kunde skriva lite här. :)

I måndags longerade jag sotis och Marcus var med så då passa jag på att sätta upp ett hinder som hon fick hoppa över :)  Kan kanske lägga upp video här ;) hobn var iaf jätte söt o duktig :D

http://www.youtube.com/user/TheSoff91#p/a/u/0/n3hLMV_lcFs

Vi ska nog byta stallplats också :) Till solberg :D Och förhoppningsvis så är det inte lika mycket bokat i ridhuset där som det är i mitt nuvarande stall.. :) Sotis har ärligt talat inte fått ett seriöst pass på två veckor.. För vem vill rida på en häst som stått i två veckor..? menmen, longera idag igen så imorgon kankse jag kan ta en tur med henne, ute eller i ridhuset. det märks om det är ljust eller mörkt ute xd

annars idag har jag vart med älsk :D sov hos han inatt.:) sen vid halv fem åkte jag där ifrån och typ direkt till stallet, longera och så lite :) men gick ju inte så bra för så fort det inte är bokat så är ju alla i stallet där och rider så det va fyra från stallet och två från ett stall i närheten och jag haha och jag var ju mest i vägen för jag longera hahah xD menmen :D


Tisdag

Har typ bestämmt mig att hoppa av skolan, eller typ börja på hammarö igen :) 

Älsk sov hos mig inatt :) Myyys. Blev ju ingen skola, kommer nog inte bli det så mkt mer. Men älsk drog te skolan iaf och jag somna om. :) gick upp runt ett kanske :) drog te stan och träffa älsk o åt. Sen blev det iväg till stallet. Hade insläppet så tog in hästar sen blev det att borsta min polle :) sen fick jag köra hem:)
Blir att ta kvart i 7 bussen snart till forshaga o sova hos älsk :)

Helgen

Helgen har varit super bra.. :) Kan skriva lite kort vad jag gjorde.. :)

Fredag: bio med Marcus, blev att se Tron Legacy i 3D. Den var faktiskt bättre än jag trodde ;O hehe :D Men finns bättre x) Efter bion blev det iaf bussen hem till Macus och så sov jag hos han :)

Lördag: Kommer inte ihåg när vi vakna haha men typ runt elva tror jag :) Tog bussen hem vid halv fem för att jag var tvungen till stallet. Blev en snabb tur till stallet, för kan ju inte rida för jag har så grymt ont i armen ;s så pappa mocka och jag gjorde iordning maten, sen drog vi hem. Jag tog ett snabbt bad och sen skjutsa pappa mig till Mc donalds. Där vänta Marcus på mig och vi tog bussen till Forshaga tsm :) Vi hade en ganska rolig kväll haha när vi kom till forshaga gick vi in på ica o skulle köpa chokladpudding och grädde, köpte annat också :)sen när vi kom hem och hade ätit mat kom vi på att vi aldrig köpte chokladpudding.. och ica va stängt. Så vi ååkte moppe till en annan affär och jag typ skrek hela jävla vägen :D haha men till slut fick jah chokladpudding :D och vi såg på film enda te tre på natten. :D Myyysysysysysss :D

Söndag: Vakna typ tolv-ett. och vi låg typ i sängen till tre :) då skjutsa dom hem mig och jag drog te stallet. :) Kom hem vid sex och åt två paket nudlar :D göttt :D efter det har jag inte gjort så mkt :) slappat. :D har iaf haft en go helg :)

Fredag

Tjoheej. :)
Kom nyss hem från Marcus. Sov där i natt :) När jag vakna hade jag mysko ont i armarna. Så fort jag rörde dom så gjorde det så jävla ont.. Först trodde jag att det bara var träningsvärk men den tankenn försvann fort. Tror jag har muskel inflammation, för orkar inte lyfta upp armarna ibland, och nu när jag skriver så skakar mina händer så allt blir fan fel. HAHA. menmen, :)

Ikväll blir det bio med Marcus också :) Det ska bli kul :) Vet inte vad filmen heter men det är 3D film. :D hehe. ^^,

Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på ngn film eller bara söve :D

Torsdag

Skolan idag (Y) Hade idrott och matte idag bara :) Älskar torsdagar :D
och jag var med på idrotten ;O haha :D På maten blev det inte mkt plugg men tog med mig bokne hem så ska plugga lite sen :)
Efter skolan blev det att dra te Max med Ann-sofie, Amanda och Josefin :) Mycket trevligt var det :) efter det mötte jag Marcus en stund och sen blev det hem och dra te stallet ::D Jag kom typ nyss hem där ifrån. :) Ska snart bada och sen blir det att sova i Forshaga :) Och amanda är så snäll så jag får åka te skolan med dom imorgon haha :D

onsdag

Vaknade vid sju idag.. Men orka inte dra te skolan så sov te två :) Sen drog jag in te stan och träffa fölk från klassen en snabbis o sen träffa jag mari en stund :) Kom hem runt sex och drog te stallet direkt typ, longera hästen o sånt. söt häst jag har iaf :P hahah :D

:)

Har typ grymt tråk.

Men för en gångs skull så finns det sociala personer på msn :D
Har iaf haft en bra dag idag :) Underbar. Och jag fick äntligen övningsköra också haha :D Det var ett tag sen :D
Och nu håller pappa på att göra chips :D Gött!

Finns här för dig vännen, Glöm ej det :) <3

Tisdag

Tjohej.

Vakna runt halv 8 typ. Gjorde iordning mig snabbt och mamma hämta mig tio i. men när jag skulle låsa så hade jag inga nycklar. HAha har antagligen slarvat bort dom, så jag kommer inte in i skåpet och jag kan inte låsa huset. Menmen, blir att vara hemma idag då och imorrn får jag ta pappas nyckel så jag iaf kan låsa o komma till skolan, sen vad jag får göra där ä frågan efter som mina bagarkläder är i skåpet haha xD menmen, kan göra lite nytta hemma och städa rummet eller nöe :)


Lördag

Vaknade runt tio idad, mamma väckte mig -.- Blev att dra till Färjesta travshop och köpa överdragsbyxor eller vad det heter x) och något mer. :)
Sitter hemma hos pappa nu, ska strax ner till mamma och äta o efter det bär det av te stallet, får se om jag rider eller longerar hästen idag :P Hon har ju stått nästan hela veckan så hon har nog mkt energi -.- Trött på att det alltid ska vara bokat i stallet, men ska eventuellt byta stall :) Hoppas jag iaf. :)
Menmen, har insläpp i stallet också. Men efter stallet blir det hem och duscha o sen ta bussen te Grums :D



en lite smågammal bild på sotis också :) hehe typ ngn vecka gammal (A)

Puss

Sitter här och har ganska tråkigt. Hähä menmen. Duscha typ nyss gött de :D

Idag har jag inte gjort så mkt. :) Var i stallet och mocka och sånt förut
oh efter det har det bara varit att ta det lugnt. Suttit framför datorn, duschat,
ätit, målat naglarna x) hih och imorrn blir det att åka till Grums :)


Hihi trött x)

Det var en gång en rik man som gick in på sin stamkrog. Han satte sig vid sitt vanliga bord och plötsligt såg han en snygg blondin två bord bort. Han beställde en flaska champange till blondinen men innan han skickade champangen fick han ett brev från blondinen där det stod: 
- Om du ska ha mig ska du ha en mercedes, 10 miljoner och 28 cm i snopplängd. 
Innan han skickade champangen skrev han på en lapp: 
- Jag har en ferrari f40, 90 miljoner och aldrig kapar jag snoppen 10 cm för din skull!!!

Tisdag

hej (: Vakna halv sju idag :) gött att vara utvilad iaf. blir att lägga mig tidigt ikväll så jag kommer upp imorgon också :) ;) hehe I skolan idag blev det att baka bullar med blåbärssylt i hehe dom såg ganska goa ut också :D men vid tolv drog jag med amanda till stan, hon skulle ta bussen hem för att hon mådde dåligt och jag gick runt på stan xD blev att dra te bergvik också o köpa en mp3 xD hihi så nu har jag en sån också :P
Blir snart att åka till stallet, får se om jag ska rida. Hann ju inte det igår :/ så hon måste ridas idag. Gaah jag har inte tid längre :( aja.. lite om dagen det :)



Puss


tjueee

Blir stallet snart då ! :) har inte hänt så mkt idag då. Kan ju skriva imorgon :)

tis

Tjohej.
Blev stan en stund förut. Men köpte inget, (: sen efter det blev det stallet. Kom nyss hem. Haha sorry orkar inte skriva idag :)

Nyårsdagen

Somna runt typ sju i morse kanske, haha sen upp vid tio hahha så  måånga timmars sömn hahah nooot! menmen, skulle ju ge hästarna lunch vid tolv så x) haha kom hem från stallet vid halv två typ ;) Sitter vid datorn lite sen ska jag lägga mig en stund tror jag :)

Igår var jag med amanda och fölk :) Amanda färga håret på mig så nu har jag ingen ful utväxt ;) hähä. Sen drog vi te hennes kille och fira nyåret. fan vad dom sköt raketer hahah sluta med att jag gickin för jag var ju typ livrädd xD hahahah men det var en kul dag :) (Y)


hehe jag ser blä ut men äsch bjuder på de :D


Grilla kyckling (Y) :D


gulliga Amanda :D


RSS 2.0