Fredag

Tjenare.

Inte hänt mkt idag. Vakna runt tio, prata en stund med älsk i telefon, sen har jag legat framför tv tills typ nu :)
Ska snart fixa mig och dra till stallet. Efter det ska jag plugga lite teori och sen kommer Marcus hit. :)

Sotis har varit inne idag så får se hur roligt det blir att rida sen och eftersom hon stått flera dagar för hon haft en sko lös så kommer hon va väääldigt het och jobbig. x) Nu har hon iaf nya skor så nu ska jag komma igång med ridningen på riktigt!

trevlig helg!

Tjuue!

Haft en underbar helg med älsk. :)

I Fredags så bowla vi med Liz, hennes kille, Henke, Amanda, Ann-Sofie  och Viggo :) Det var kul men kom typ näst sist eller ngt haha.
Efter det gick vi till Burger King och köpte lite mat och sen tog jag & Marcus bussen hem till mig, blev typ att lägga sig direkt eftersom jag skulle upp halv sex dagen efter :)

Lördagen jobba jag mellan 07-12. Efter det drog jag hem, där Marcus låg och sov. ja mig bredvid han en stund sen hämtade mamma upp oss och s drog vi in t stan, shoppade lite grejs och sen åkte vi hem, åt lite mat och sen var marcus och jag tvugna att dra in t stan för vi skulle med bussen till Forshaga :)
När vi kom dit så gick vi till tobbe och var där ngn timme sen gick vi och köpte pizza och tog med hem, och vid halv elva var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig så blev en ganska tråkig helg pga det men Marcus sa att det var okej så hehe. ;D
Idag så vakna vi runt tio, titta på två filmer. kommer inte ihåg vad första var för film men den andra filmen hette War horse, den var fett bra!

Efter det kom pappa o hämta mig för jag skulle til stallet.
Hoppade lite idag med Sotis va rätt jobbig så var inte särskilt kul dock. ;p


Tjenare..

Var några dagar/veckor sen jag skrev. Men har inte haft lust att skriva :)

Har jobbat onsdag och torsdag och på lördag blir det mer jobb :) jobbade lite förra veckan också så gött när man får pengarna :D

Igår var jag och älsk på travbanan och kollade på rallybilar med henke och amanda. Det var fett kallt men kul o kolla  på alla bilar :P

Idag ska vi bowla med Liz och några t :) Kommer nog bli kul. :) Sen hem och lägga mig nästan direkt så jag orkar upp kl sex imorgon x) HAHA.

RSS 2.0